Trendy Aspendos Beach

Trendy Aspendos Beach er et badeparadis for hele familien. Her skal du bare slippe dig løs og kaste dig ud i vandrutsjebanerne og slappe af dagen lang. Du kan også slappe af i en solstol på stranden eller i hotellets fine spa. All Inclusive er inkluderet og der er et stort udvalg af restauranter og barer at vælge imellem - her er alle muligheder for at holde en skøn ferie i varmen og i Side.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1-2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Maden pool
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 13 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Trendy Aspendos Beach finder du fire forskellige pools. To pools, en med vandrutsjebaner, to børnepools, en lidt dybere med vandrutsjebaner. Den store pool har seks forskellige vandrutsjebaner, her er højde- og aldersbegrænsninger. Børnepoolen med to vandrutsjebaner er 80 cm dybt. På hotellets private del af stranden finder du solstole, faste parasoller og badehåndklæder.

Trendy Aspendos Beach har flere restauranter og barer. I buffetrestauranten Side & Zeno serveres morgenmad, frokost og middag og i à la carte-restauranten Bistro serveres frokost, middag og mad sidst på aftenen og i løbet af natten. Hotellets andre à la carte-restauranter er åbne til middag - Anatolia serverer tyrkisk mad, Middelhavet serverer fisk og skaldyr og så er der en kinesisk restaurant og en italiensk restaurant. Bordreservation er påkrævet i à la carte-restauranterne. Snackbarer, der serverer alt fra is til det tyrkiske fladbrød Gözleme. Flere barer og et par aftener om ugen er der bar i diskoteket - åbent til kl. 02.00.

I løbet af dagen kan du deltage i vandaerobic og aerobic, forskellige konkurrencer og spille bordtennis, boccia og dart. Om aftenen arrangerer hotellet danseforestillinger, konkurrencer, shows og levende musik. Spa med sauna, hammam og dampsauna som kan benyttes gratis, spabehandlinger mod betaling. Tennis efter reservation - bolde og ketsjere inkluderet og aftenbelysning mod betaling. Bordtennis. Billard mod betaling. Fitnessrum. Børneklub drevet i hotellets regi for børn i alderen 4-8 og 8-12 år med engelsktalende personale. Legeplads.

Gratis wifi på hele hotellet. Afstandene til stranden, fra cirka 150 meter op til 300 meter, alt efter hvor på hotellet du bor. Cirka 13 kilometer til de gamle dele af Side, hvor du kan finde gågader med butikker, barer og restauranter.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmad i à la carte-restauranten Bistro, kl. 02.00-07.00
 • Morgenmadsbuffet i Side Restaurant, kl. 07.00-10.00
 • Frokostbuffet i Side Restaurant, kl. 12.30-14.30
 • Frokost i snackbaren, kl. 12.30-15.00
 • Gözleme i snackbaren, kl. 10.30-15.30
 • Snackbar i Aktas bar, kl. 11.00-15.30
 • Kager, sandwich og is i Macaron Patisseria, kl. 11.30-18.00
 • Frokost i á la carte-restauranten Bistro, kl. 14.30-18.00
 • Middagsbuffet i Zeno Restaurant, kl. 18.30-21.00
 • Middag i à la carte-restauranten Bistro, kl. 21.00-02.00
 • Én middag pr. ophold i en af hotellets à la carte-restauranter.
 • Is
 • Minibaren på værelset - genopfyldes dagligt med sodavand, øl og vand
 • Lokale og nogle internationale forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum i nogen af hotellets barer, kl. 10.00-24.00

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra 11.00 på ankomstdagen til kl 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Side

Nar Apart

Nar Apart er et populært lejlighedshotel i Side, hvor personalet tager sig godt af sine gæster. Ved hotellets poolområde findes både separat børnepool og en pool-/snackbar. Her kan du bestille en let ret og en dejlig drink, mens du nyder det skønne poolområde.

Can Garden Beach

Ved den smukke sandstrand i Side ligger det hyggelige Can Garden Beach. Hotellet er beliggende i Sides arkæologiske område og i den frodige have ligger flere små rester fra en svunden tid. Ved det store poolområde er der en pool med vandrutsjebaner og du bor bekvemt med All Inclusive.

Melas Resort

Dette hotel ligger midt på den skønne sandstrand i Side. Her er en mængde tilbud for både voksne og børn – minigolf, tennis, squash og billard er blot nogle af de mange aktiviteter. Kølige forfriskninger og gode madbuffeter indgår i All Inclusive. Forkæl dig selv med en meget afslappende ferie i år!

Sunflower

Sunflower er et mindre hotel, der ligger lige ved den børnevenlige vestlige strand i Side. Frokosten kan nydes på den hyggelige strandrestaurant. Skulle du blive træt af af sol og badning findes der mange vandsportsaktiviteter, du kan kaste dig ud i. Om eftermiddagen er det skønt bare at slappe af ved poolen.

Melas Holiday Village

Melas Holiday Village er et fint familiehotel, som består af en del mindre bygninger beliggende i en stor frodig have, direkte ved den private sandstrand. I All Inclusive er der foruden mad og drikkevarer inkluderet minigolf, tennis, billard og aerobics. Her er også en vandpark med fire vandrutsjebaner.

Sentido Trendy Verbena Beach

All Inclusive Sentido Trendy Verbena Beach ligger direkte over stranden, og hotellet har et privat strandområde. Der venter en behagelig ferie med flere pools, herunder en med vandrutsjebaner. Hotellet har et bredt udvalg af restauranter, og for familien er der aktiviteter, sport og underholdning hele dagen.

Side Royal Style Hotel

Side Royal Style Hotel er et stort og stilfuldt hotel med tinder og tårne, lige udenfor Side. Hotellet har en privat del af stranden, hvor solstole og parasoller er inkluderet. Her er masser at lave for hele familien med børneklubber, forskellige træningspas og adgang til sjove vandrutsjebaner. Hvis du ikke vil lave noget, kan du bare slappe af i nabohotellets spa og bare tage dagen som den kommer.