Melas Holiday Village

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Melas Holiday Village er et fint familiehotel, som består af en del mindre bygninger beliggende i en stor frodig have, direkte ved den private sandstrand. I All Inclusive er der foruden mad og drikkevarer inkluderet minigolf, tennis, billard og aerobics. Her er også en vandpark med fire vandrutsjebaner.

Børn rejser fra kun 998,-

Børn rejser til dette hotel ekstra billigt om sommeren og sensommeren.

Børnepriser i løbet af sæsonen:

 • Højsæson (22/6-5/8): 2.998,-
 • Sensommer (6/8-31/8): 998,-
Gælder for børn i alderen 2-11 år, der sover i en ekstra opredning. Gælder for udvalgte værelsestyper.

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser i sidebygning for 2-4 personer, heraf 1 barn. Større dobbeltværelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 2-5 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Meget hyggelige omgivelser med masser af plads. Dejlige værelser som ikke lå for tæt. Super godt...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Melas Holiday Village er et dejligt All Inclusive hotel bestående af flere mindre bygninger beliggende i en stor grøn have, direkte på egen sandstrand. Ved poolområdet er der 3 pools og en separat børnepool, hvor en af bassinerne er opvarmet frem til 15/5 og mellem 1/10 og 31/10. Der er også et vandland med 4 vandrutsjebaner inkluderet! Vandlandet er åbent 5 timer om dagen fra 1/5-31/10, hvis vejret tillader det. Solstole, madrasser, parasoller og poolhåndklæder tilbydes gratis ved både poolområdet og stranden (skiftes mod betaling). Ved poolområdet er der også en poolbar, der serverer drinks.

Hotellet har en buffetrestaurant samt tre à la carte-restauranter, der serverer fisk, tyrkiske retter og internationale retter. À la carte-restauranterne er en udendørs restaurant, der holder åbent alt efter vejret. Bordreservation er påkrævet i à la carte-restauranterne. Har du lyst til dessert, kan du besøge hotellets konditori.

Melas Holiday Village byder på flere sjove aktiviteter såsom minigolf, bordtennis, tennis, billard, boccia, basketball, dart, beachvolley, vandaerobic og aerobic. På søsterhotellet Melas Resort er der desuden gratis squash og diskotek 3 gange om ugen. Minifodbold og vandsport på stranden mod betaling. Hvis du ønsker at slappe af, tilbydes sauna og hammam gratis. For børn er der en legeplads og børneklub drevet i hotellets regi for børn 4-12 år, en klub for teenagere og underholdning og aktiviteter.

Gratis wifi på fællesområder. Ikke alle bygninger har elevator. Strandvejen uden for hotellet fører dig til centrum af Side, ellers er der også en busstation omkring 100 meter væk. Benyt lejligheden til at besøge den gamle bydels charmerende stenhuse med restauranter og butikker.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.00
 • Kontinental morgenmad kl. 10.00-11.00
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
 • Snacks i Aqua Park, kl. 13.00-16.00, i strandbaren kl. 12.30-16.00 og i poolbaren kl. 13.00-16.00.
 • Tyrkiske pandekager, kl. 12.00-16.00
 • Is i poolbaren, strandbaren eller i Aqua Bar, kl. 12.00-16.30
 • Kaffe i poolbaren og bistroen, kl. 16.30-17.30
 • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.00. Én middag pr. besøg kan nydes på en af a la carte-restauranterne, mod reservation
 • Aftensnacks i poolbaren, kl. 23.00-24.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum kl. 10.00-24.00
 • Minibar med læskedrikke og øl. Påfyldning hver anden dag.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til du forlader hotellet på afrejsedagen.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Side

Nar Apart

Nar Apart er et populært lejlighedshotel i Side, hvor personalet tager sig godt af sine gæster. Ved hotellets poolområde findes både separat børnepool og en pool-/snackbar. Her kan du bestille en let ret og en dejlig drink, mens du nyder det skønne poolområde.

Can Garden Beach

Ved den smukke sandstrand i Side ligger det hyggelige Can Garden Beach. Hotellet er beliggende i Sides arkæologiske område og i den frodige have ligger flere små rester fra en svunden tid. Ved det store poolområde er der en pool med vandrutsjebaner og du bor bekvemt med All Inclusive.

Melas Resort

Dette hotel ligger midt på den skønne sandstrand i Side. Her er en mængde tilbud for både voksne og børn – minigolf, tennis, squash og billard er blot nogle af de mange aktiviteter. Kølige forfriskninger og gode madbuffeter indgår i All Inclusive. Forkæl dig selv med en meget afslappende ferie i år!

Sunflower

Sunflower er et mindre hotel, der ligger lige ved den børnevenlige vestlige strand i Side. Frokosten kan nydes på den hyggelige strandrestaurant. Skulle du blive træt af af sol og badning findes der mange vandsportsaktiviteter, du kan kaste dig ud i. Om eftermiddagen er det skønt bare at slappe af ved poolen.

Sentido Trendy Verbena Beach

All Inclusive Sentido Trendy Verbena Beach ligger direkte over stranden, og hotellet har et privat strandområde. Der venter en behagelig ferie med flere pools, herunder en med vandrutsjebaner. Hotellet har et bredt udvalg af restauranter, og for familien er der aktiviteter, sport og underholdning hele dagen.

Side Royal Style Hotel

Side Royal Style Hotel er et stort og stilfuldt hotel med tinder og tårne, lige udenfor Side. Hotellet har en privat del af stranden, hvor solstole og parasoller er inkluderet. Her er masser at lave for hele familien med børneklubber, forskellige træningspas og adgang til sjove vandrutsjebaner. Hvis du ikke vil lave noget, kan du bare slappe af i nabohotellets spa og bare tage dagen som den kommer.

Trendy Aspendos Beach

Trendy Aspendos Beach er et badeparadis for hele familien. Her skal du bare slippe dig løs og kaste dig ud i vandrutsjebanerne og slappe af dagen lang. Du kan også slappe af i en solstol på stranden eller i hotellets fine spa. All Inclusive er inkluderet og der er et stort udvalg af restauranter og barer at vælge imellem - her er alle muligheder for at holde en skøn ferie i varmen og i Side.