Sentido Bellevue Park - sommer 2024

 Nyhed! Direkte charterfly til Tunesien fra København hver lørdag fra den 8. juni-27. juli.

 

I Sentido Bellevue Park møder moderne design orientalsk magi. Med sin perfekte beliggenhed ved den fine sandstrand og med en stor pool kan du slappe af, spille golf, nyde god mad og forkæle dig selv med hyggelige stunder i hotellets spa. I løbet af dagen er der masser at lave for hele familien, såsom en børneklub, fitnessrum og vandsport.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Stort og indbydende poolområde med pool og separat børnepool. Pool og snackbar. Solstole og parasoller, både ved poolen og på stranden for hotellets gæster. Pool- og badehåndklæder mod depositum. Der er også en indendørs pool.

Buffetrestauranten Grenadier, hotellets hovedrestaurant, serverer lækre buffeter til morgenmad, frokost og middag. I hotellets pool- og strandbar serveres kontinental morgenmad, drinks og snacks i løbet af dagen. Restauranten L'Olivier' er åben i sommerhalvåret og serverer det bedste fra køkkenerne omkring Middelhavet og her spiser du forretter og desserter fra buffet og hovedretten fra fast menu, alt sammen med havudsigt. I à la carte-restauranten 'Le Laurier' kan du spise retter fra det asiatiske køkken, men også smage det lokale tunesiske køkken. Glutenfrie og laktosefrie retter kan fås efter forespørgsel direkte til hotellet. Hotellet har også flere barer, herunder en pianobar og en café.

Sentido Bellevue Park er et perfekt hotel for dem, der ønsker at træne og være aktive. To tennisbaner, hvoraf den ene har belysning - udstyr fås mod betaling. British Bowl Bowling green (en type bowling på græs). Beachvolley, petanque, bueskydning og shuffleboard. Vandpolo, dart, bordtennis, aerobic og fitnessrum. Nogle aktiviteter og sport er mod betaling. Vandsport mod betaling, som ikke tilhører hotellet. I hotellets spa er du velkommen til gratis at benytte sauna, hammam og indendørs pool (opvarmet november-april), alle behandlinger er mod betaling. Børneklub i hotellets regi for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale. Legeplads. Aftenunderholdning i Bistro Bar med shows, dans, lettere anretninger og drinks.

Gratis wifi på hele hotellet. El Kantaoui Golfbane, som er en 36-hullers bane, ligger omkring 2 kilometer fra hotellet.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i Grenadier restaurant, kl. 07.00-10.00
 • Kontinental morgenmad i Bistro Bar, kl. 10.00-11.00
 • Frokostbuffet i Grenadier restaurant, kl. 12.30-14.00
 • Middagsbuffet i Grenadier restaurant, kl. 18.30-21.00
 • Én à la carte-middag pr. ophold i en af à la carte-restauranterne 'Le Laurier' eller i L'Olivier'. Bordreservation er påkrævet.
 • Eftermiddagskaffe og snacks i Bistro Bar, kl. 15.00-17.00
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-24.00.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Sousse

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa er perfekt beliggende i hjertet af Port El Kantaoui med en privat strand. Hotellet ligger i gåafstand til 36-hullers Golf El Kantaoui The Panorama Course. Her kan du nyde havet, en runde golf, slappe af i hotellets spa eller blot nyde smagen af de krydderier, der giver det tunesiske køkken dens gode mad.

Mövenpick Resort & Marine Spa

Mövenpick Resort & Marine Spa ligger direkte på en fin sandstrand lige uden for Sousse. Hotellet har flere pools, en spa til afslapning og morgenmad er inkluderet. Tilkøber du halvpension eller All Inclusive, er flere restauranter inkluderet.

Jaz Tour Khalef

All Inclusive-hotellet hotel Jaz Tour Khalef har alt hvad du behøver for en dejlig og afslappende ferie i Sousse, Tunesien. Her finder du en dejlig strand med blødt sand, flere pools, hvoraf den ene har sjove vandrutsjebaner, en pool med aldersgrænse og en spændende børnepool med rutsjebaner. Adskillige sportsgrene og aktiviteter såsom spa og tennis og en børneklub for de mindste i familien.