Jaz Tour Khalef

 Nyhed! Direkte charterfly til Tunesien fra København hver lørdag fra den 8. juni-27. juli.

 

All Inclusive-hotellet hotel Jaz Tour Khalef har alt hvad du behøver for en dejlig og afslappende ferie i Sousse, Tunesien. Her finder du en dejlig strand med blødt sand, flere pools, hvoraf den ene har sjove vandrutsjebaner, en pool med aldersgrænse og en spændende børnepool med rutsjebaner. Adskillige sportsgrene og aktiviteter såsom spa og tennis og en børneklub for de mindste i familien.

Børn rejser fra kun 998,-

Børn rejser til dette hotel ekstra billigt om sommeren og sensommeren.

Børnepriser i løbet af sæsonen:

 • Højsæson (22/6-5/8): 2.998,-
 • Sensommer (6/8-31/8): 998,-
Gælder for børn i alderen 2-11 år, der sover i en ekstra opredning. Gælder for udvalgte værelsestyper.

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer. Junior-suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Jaz Tour Khalef tilbyder en privat del af den lange gyldne sandstrand i Sousse. Overfor stranden er der to store poolområder med fire udendørs pools. Det ene område har en relaxpool med saltvand og her kan du også slappe af i jacuzzi og i ekstra komfortable balinesiske senge og der er også en børnepool med ferskvand. Det andet poolområde har en stor saltvandspool med tre vandrutsjebaner og en børnesaltvandspool med tre mindre rutsjebaner. Pool- og strandhåndklæder er inkluderet. På hotellets private del af stranden er solstole og parasoller inkluderet. Hotellets indendørs pool er kun tilgængelig i vintersæsonen.

Buffetrestauranten The Buffet serverer morgenmad, frokost og middag. Jobi Beach-restauranten på stranden er ikke inkluderet i hotellets All Inclusive-program. Restauranten La Palmeraie ved poolen serverer drinks, frokost og snacks i løbet af dagen. À la carte-restauranten L'Oliveraie serverer tunesiske og italienske retter, bordreservation er påkrævet. Dresscode - lange bukser til mænd. Baren i lobbyen er åben 24 timer i døgnet. Fem barer for All Inclusive, inklusive en poolbar og en bar på stranden, hvor kun drikkevarer er inkluderet.

Daglige aktiviteter såsom vandaerobic, aerobic, bordtennis, fodbold, beachvolley, vandpolo, boccia og dart. Aftenunderholdning. Tennis og udstyr, belysning mod betaling. Fitnessrum. Aftenunderholdning et par aftener om ugen. Den indendørs pool er kun tilgængelig i vintersæsonen, og derefter er den opvarmet. Spa med sauna, dampsauna og jacuzzi samt skønhedsbehandlinger - alt sammen mod betaling. Børneklub drevet i hotellets regi for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale. Legeplads med sand.

Gratis wifi på hele hotellet. Strygejern kan lånes i receptionen. Hæveautomat. Trapper og niveauforskelle på hotellet. 4 kilometer til centrum af Sousse hvor du blandt andet finder medinaen, som er på Unescos verdensarvsliste. Den bedste måde at komme ind til Sousse på er med taxa.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i restauranten The Buffet, kl. 07.00-10.00
 • Kontinental morgenmad i restauranten La Palmeraie, kl. 10.00-11.30
 • Frokostbuffet i restauranten La Palmeraie, kl. 12.00-14.30
 • Frokostbuffet i restauranten The Buffet, kl. 12.30-14.30
 • Snacks i restauranten La Palmeraie, kl. 15.00-17.00
 • Middagsbuffet i restauranten The Buffet, kl. 18.00-21.30
 • En middag om ugen i à la carte-restauranten L'Oliveraie, kl. 18.00-22.00
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i enhver af hotellets barer, kl. 10.00-24.00

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Sousse

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa er perfekt beliggende i hjertet af Port El Kantaoui med en privat strand. Hotellet ligger i gåafstand til 36-hullers Golf El Kantaoui The Panorama Course. Her kan du nyde havet, en runde golf, slappe af i hotellets spa eller blot nyde smagen af de krydderier, der giver det tunesiske køkken dens gode mad.

Mövenpick Resort & Marine Spa

Mövenpick Resort & Marine Spa ligger direkte på en fin sandstrand lige uden for Sousse. Hotellet har flere pools, en spa til afslapning og morgenmad er inkluderet. Tilkøber du halvpension eller All Inclusive, er flere restauranter inkluderet.

Sentido Bellevue Park - sommer 2024

I Sentido Bellevue Park møder moderne design orientalsk magi. Med sin perfekte beliggenhed ved den fine sandstrand og med en stor pool kan du slappe af, spille golf, nyde god mad og forkæle dig selv med hyggelige stunder i hotellets spa. I løbet af dagen er der masser at lave for hele familien, såsom en børneklub, fitnessrum og vandsport.