Mövenpick Resort & Marine Spa

 Nyhed! Direkte charterfly til Tunesien fra København hver lørdag fra den 8. juni-27. juli.

 

Mövenpick Resort & Marine Spa ligger direkte på en fin sandstrand lige uden for Sousse. Hotellet har flere pools, en spa til afslapning og morgenmad er inkluderet. Tilkøber du halvpension eller All Inclusive, er flere restauranter inkluderet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Mövenpick Resort & Marine Spa har fire pools, en stor lagunepool, en opvarmet saltvandspool og en separat børnepool. Ved bassinerne er der solstole og parasoller samt poolhåndklæder. En swim up-bar. Der er også en opvarmet saltvandspool i hotellets spa som kan benyttes gratis i perioden 15. oktober til 15. juni. Solstole og parasoller er inkluderet på stranden.

Hotellet har flere restauranter og barer. Buffetrestauranten Mosaique serverer morgenmad, frokost og middag og her serveres tunesiske, internationale og Mövenpick Signature-retter. I à la carte-restauranterne Tapeo og Sendai kan du spise spansk tapas og andre spanske retter, henholdsvis sushi og teppanyaki. I den fine à la carte restaurant La Villa kan du nyde middage, få en kop kaffe eller bare nyde en drink. Bordreservation er påkrævet i à la carte-restauranterne. Dresscoden er pæn påklædning. Breeze Sport Bar udsender dagligt forskellige sportsbegivenheder og serverer drinks fra kl. 16.00, i pianobaren kan du få et glas champagne og i Aga Caféen eller nyde en god kop stærk kaffe.

Daglige aktiviteter, aerobic og vandgymnastik. Yoga og meditation på stranden. Madlavningskurser i det japanske køkken. I hotellets spa er gæster over 16 år velkomne, og du kan træne i fitnessrummet og svømme gratis i den opvarmede indendørs pool, spabehandlinger mod betaling. Den indendørs pool er åben for alle gæster i perioden 15. oktober til 15. juni, og mellem kl. 10.00-12.00 og 15.00-18.00 kan børn i følge med en voksen svømme i poolen. Børneklub drevet i hotellets regi for børn 0-12 år med engelsktalende personale.

Gratis wifi på hele hotellet. Indendørs garage og ladestation til elbiler. Hæveautomat. Hotellet ligger ved stranden, lige uden for Sousse, men afstanden til stranden varierer fra 0 til 100 meter, alt efter hvor på hotellet du bor. Trapper og niveauforskelle på hotellet, herunder til stranden. Ca. 2,5 kilometer til centrum af Sousse, hvor du kan tage en taxa eller den lokale bus.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

Halvpension inkluderer morgenmads- og middagsbuffet i Mosaique-restauranten, kontinental morgenmad i Mosaique-restauranten kl. 03.30-06.30, kontinental morgenmad i restauranten Tapeo kl. 10.30-12.00 og chokoladefontæne i Tapeo-restauranten kl. 17.00-18.00. Du kan vælge mellem at spise middagsbuffet i restaurantsortimentet Mosaique eller i à la carte-restauranterne Tapeo og Sendai, bordreservation påkrævet.

Morgenmaden serveres kl. 06.30-10.30 og middagen kl. 18.30-22.00.

All Inclusive

 • Kontinental morgenmadsrestaurant Mosaique, kl. 03.30-06.30
 • Morgenmadsbuffet i Mosaique-restauranten, kl. 06.30-10.30
 • Kontinental morgenmad i restauranten Tapeo, kl. 10.30-12.00
 • Snacks i restauranten Wave eller Tapeo, kl. 11.00-17.00
 • Frokostbuffet i restaurant Mosaique eller Tapeo, kl. 12.30-14.30
 • Is i restaurant Tapeo
 • Chokoladefontæne i restauranten Tapeo, kl. 17.00-18.00
 • Middagsbuffet i Mosaique-restauranten, kl. 18.30-22.00
 • Middag i à la carte-restauranten Tapeo, kl. 18.30-22.30
 • Middag i à la carte-restauranten Sendai, kl. 19.00-23.00
 • Snacks i restauranten Tapeo, kl. 22.30-03.30
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-24.00

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra ankomst til hotellet til afgang fra hotellet.

Alle hoteller i Sousse

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa er perfekt beliggende i hjertet af Port El Kantaoui med en privat strand. Hotellet ligger i gåafstand til 36-hullers Golf El Kantaoui The Panorama Course. Her kan du nyde havet, en runde golf, slappe af i hotellets spa eller blot nyde smagen af de krydderier, der giver det tunesiske køkken dens gode mad.

Jaz Tour Khalef

All Inclusive-hotellet hotel Jaz Tour Khalef har alt hvad du behøver for en dejlig og afslappende ferie i Sousse, Tunesien. Her finder du en dejlig strand med blødt sand, flere pools, hvoraf den ene har sjove vandrutsjebaner, en pool med aldersgrænse og en spændende børnepool med rutsjebaner. Adskillige sportsgrene og aktiviteter såsom spa og tennis og en børneklub for de mindste i familien.

Sentido Bellevue Park - sommer 2024

I Sentido Bellevue Park møder moderne design orientalsk magi. Med sin perfekte beliggenhed ved den fine sandstrand og med en stor pool kan du slappe af, spille golf, nyde god mad og forkæle dig selv med hyggelige stunder i hotellets spa. I løbet af dagen er der masser at lave for hele familien, såsom en børneklub, fitnessrum og vandsport.