Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

 Nyhed! Direkte charterfly til Tunesien fra København hver lørdag fra den 8. juni-27. juli.

 

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa er perfekt beliggende i hjertet af Port El Kantaoui med en privat strand. Hotellet ligger i gåafstand til 36-hullers Golf El Kantaoui The Panorama Course. Her kan du nyde havet, en runde golf, slappe af i hotellets spa eller blot nyde smagen af de krydderier, der giver det tunesiske køkken dens gode mad.

Børn rejser fra kun 998,-

Børn rejser til dette hotel ekstra billigt om sommeren og sensommeren.

Børnepriser i løbet af sæsonen:

 • Højsæson (22/6-5/8): 2.998,-
 • Sensommer (6/8-31/8): 998,-
Gælder for børn i alderen 2-11 år, der sover i en ekstra opredning. Gælder for udvalgte værelsestyper.

Værelsestyper

Superior-værelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser i bungalow for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa har tre poolområder. Et poolområde med en pool, to lavvandede pools - henholdsvis 100 cm og 70 cm dybe, et poolområde nede ved stranden med en afslapningspool samt en indendørs pool og en børnepool (40 cm dyb), der er overdækket. Solstole og parasoller ved pools og på stranden. Pool- og badehåndklæder mod depositum.

Buffetrestauranten Grenade serverer morgenmad, frokost og middag. Tre gange om ugen serveres der temamiddage, hvor du kan smage retter fra det italienske køkken, det tunesiske køkken og en aften med fiske- og skaldyrsretter. Der er også en à la carte-restaurant, Nomad som serverer internationale retter. Bar og poolbar.

Der er flere sportsgrene og aktiviteter at deltage i på hotellet, bl.a. 11 tennisbaner (hårdt underlag), tre padelbaner mod betaling, minigolf, petanque, bueskydning og bordtennis, beachvolley, fodbold, basketball og volleyball. Der er også aerobic, danseundervisning og forskellige holdtræninger. Følgende sportsgrene og aktiviteter er mod betaling, golf, tennisbaner med blød overflade og belysning ved tennisbanerne, vandsport, tre padelbaner samt behandlinger og faciliteter i hotellets spa. Børneklub i hotellets regi for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale. Teenageklub i hotellets regi for unge i alderen 13-17 år, kun åben i skolernes ferier. Legeplads. Aftenunderholdning inkl. shows.

Gratis wifi i alle fællesarealer. Deponering i receptionen er inkluderet for dobbeltværelser i bungalow og i familie-værelserne. Hæveautomat.

Det er to kilometer til havnen i El Kantaoui, og det er omkring 12 kilometer til centrum af Sousse.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive
 • Julemiddag (24/12)
 • Nytårsmiddag

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i restauranten Granade, kl. 06.30-10.00
 • Frokostbuffet i restauranten Granade, kl. 12.30-14.00
 • Middagsbuffet i restauranten Granade, kl. 18.45-21.15
 • Kontinental morgenmad i poolbaren, kl. 10.00-12.00
 • Pizza, crêpes, kager og bagværk i poolbaren, kl. 16.00-18.00
 • Én tunesisk à la carte-middag om ugen i à la carte-restauranten, bordreservation påkrævet
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i hotellets barer, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Sousse

Mövenpick Resort & Marine Spa

Mövenpick Resort & Marine Spa ligger direkte på en fin sandstrand lige uden for Sousse. Hotellet har flere pools, en spa til afslapning og morgenmad er inkluderet. Tilkøber du halvpension eller All Inclusive, er flere restauranter inkluderet.

Jaz Tour Khalef

All Inclusive-hotellet hotel Jaz Tour Khalef har alt hvad du behøver for en dejlig og afslappende ferie i Sousse, Tunesien. Her finder du en dejlig strand med blødt sand, flere pools, hvoraf den ene har sjove vandrutsjebaner, en pool med aldersgrænse og en spændende børnepool med rutsjebaner. Adskillige sportsgrene og aktiviteter såsom spa og tennis og en børneklub for de mindste i familien.

Sentido Bellevue Park - sommer 2024

I Sentido Bellevue Park møder moderne design orientalsk magi. Med sin perfekte beliggenhed ved den fine sandstrand og med en stor pool kan du slappe af, spille golf, nyde god mad og forkæle dig selv med hyggelige stunder i hotellets spa. I løbet af dagen er der masser at lave for hele familien, såsom en børneklub, fitnessrum og vandsport.