Billige rejser i juni

SKØNNE REJSER I JUNI FRA 1.998,- PR. PERSON!

Rejs i juni hvor der stadig er masser af ledige solstole på stranden, plads til at boltre sig i poolen og nyde de behagelige sommertemperaturer. Har du mindre børn, eller er børnene flyttet hjemmefra, så er en rejse i juni en oplagt mulighed for at få en skøn ferie til en fordelagtig pris!

Hvordan vil du rejse i juni?

Vores rejser i juni har noget til alle - rejser med All Inclusive fra kun 2.898,-, familiepakker fra 9.000,- for 2 voksne og 2 børn, 4- og 5-stjernede hoteller fra 2.998,- eller de billigste junirejser fra 1.998,-. Book senest d. 10. februar! Se alle muligheder og tilbud her:

Billige rejser i juni

Billige rejser i juni

Skal du rejse i juni, så er det nu, at du skal slå til. Vi har de billigste rejser fra kun 1.998,- pr. person inklusiv fly og hotel.

Se de billige rejser i juni her
All Inclusive i juni

All Inclusive fra kun 2.898,-

Se vores rejser med All Inclusive i juni fra kun 2.898,- pr. person og slip for at tænke på, hvor I skal spise næste gang.

Se All Inclusive i juni her
Familiepakker i juni

Familiepakker fra 9.000,-

Gør et kup lige nu med vores familiepakker! Rejs 2 voksne og 2 børn fra kun 9.000,- i juni.

Se vores familiepakker her
Luksus til lavpris

4- og 5-stjernet til lavpris - fra 2.998,-

Leder du efter hoteller, der kan lidt mere til juni? Så se med her, hvor vi har samlet de skønneste 4- og 5-stjernede hoteller fra kun 2.998,-!

Se de lækre hoteller her

Tilbuddene på rejser i juni gælder et begrænset antal rejser og er først til mølle. Så slå til nu og undgå udsolgte eller slutsolgte tilbud hvis du vil rejse i juni.