Børn på stranden i Dubai

Rejs med børn til Dubai

Lad dig begejstre af alt, som er størst, bedst, højest og hurtigst, og tag en tur til Dubai. Det vil give dig minder for livet. Denne metropol byder på de mest spændende oplevelser for vores små globetrottere. Der er masser at lave med ungerne og en tur til Dubai skaber minder for livet – Tænk anderledes, tænk stort, tænk Dubai!

Ørkensafari i Dubai Selvfølgelig skal du ride på kameler i Dubai

Dubai har et saftigt pralepotentiale for de små globetrottere, som glæder sig til at fortælle vennerne om ferieoplevelserne, når de kommer hjem. De seneste år har emiratet rustet sig med splinternye forlystelsesparker, og satser på at blive en ny familiedestination, hvor badelande og spændende rutsjebaner sætter en ny standard for organiseret morskab. Hotellerne byder eventyrlystne familier velkommen, og sørger for en behagelig ramme for både store som små. Smukke sandstrande, skønne swimmingpools, garanteret vintersol og skøn (og børnevenlig) mad venter på dig i trygge omgivelser. 

Dubai Waterpark

Badelande i særklasse 

Når Dubai bygger aquaparker, nøjes de ikke et par rutsjebaner. Både Atlantis Aquaventure og Wild Wadi byder på en dag med plaskende morskab og kildren i maven for både små og store. Dubais vandlande ligger i tilknytning til to af byens allerbedste hoteller, Atlantis The Palm og Jumeirah Beach Hotel, og standarden er derefter. 

I Aquaventure kan særligt de større børn more sig i Atlantean Flyer Zip Line, med frit fald i Poseidon’s Revenge og i undervandstunnelerne, mens Wild Wadi byder på rutsjebane med tornadoeffekt i Tantrum Alley, og i Jumeirah Sceirah kildrer det dejligt i maven, når du rutsjer ned med 80 kilometer i timen! De mindste børn kan have det sjovt i lange flodløb og andre installationer, som er tilpasset deres behov for stimuli uden, at det bliver for vådt eller for skræmmende. Adgangsbilletten koster omtrent det samme i begge vandlande.

Verdens største slikbutik

Candylicious er et mekka for alle, som holder af chokolade, bolsjer, slik og slikkepinde. Butikken minder om Willy Wonkas vilde slikunivers, og ligger i Dubai Mall, som er et af verdens største shoppingcentre. Når du lader børnene får en halv time her, får du automatisk status som verdens bedste far eller mor med det samme.

Dubai Parks and Resorts – tre forlystelsesparker i én!

Der findes forlystelsesparker, og så findes der forlystelsesparker i Dubai. Her får du tre forskellige temaparker plus et vandland på et område, som dækker 420 fodboldbaner. Der er masser af underholdning på ét sted, og det meste er indendørs, så du slipper for varmen. Legoland Dubai, Legoland Water Park, Motiongate Dubai og Bollywood Parks Dubai åbnede dørene for publikum i 2016, og noget af det bedste ved stedet er, at du trygt kan tage børn i alle aldre med, for alle vil finde noget, de elsker. 

Oplev havet indefra Oplev havet indefra

Fuld fart på ørkensafari

Hvis du har børn over 3 år, er ørkensafari en spændende måde at udforske Dubais terrakotta-farvede ørken på. Potente firehjulstrækkere henter jer på hotellet, og kører jer ud i de bølgende klitter, som omgiver byen. Man begynder allerede at ane alvoren, når chaufføren stopper, hvor asfalten slutter, og lukker halvdelen af luften ud af dækkene. 

Er I klar? Jaaa, råber ungerne! Så starter en halv times adrenalinkick, som kulminerer med den smukkeste solnedgang over klitterne. Bobler til de voksne, brus til børnene. Mens solen går ned kan man ride på kameler, eller bare klappe dem lidt, og nyde udsigten til det forførende ørkenlandskab. 

Akvariet i Dubai Mall

Små børn blive hurtigt trætte af shoppingcentre, og efter prøverum nummer to har de mindste shoppere som regel mistet tålmodigheden. I Dubai Mall kan du supplere shopping med et spændende undervandsunivers, hvor man kan få nærkontakt med både hajer til søstjerner. Børnene bliver hurtigt fascineret af den store akvarievæg, som kan opleves gratis, eller du kan købe adgangsbilletter til undervandstunnelen og et stort tilhørende undervandszoo. Her findes over 33.000 dyrearter, og mange kan opleves på nært hold. Du kan tilmed røre søstjernerne. Her stortrives børn i alle aldre. 

IMG Worlds of Adventures IMG Worlds of Adventures

Indendørs sjov

IMG Worlds of Adventures er en splinterny, indendørs forlystelsespark – verdens største af sin slags, selvfølgelig! Her er temperaturen altid behagelig, og du bevæger dig rundt mellem fire storslåede zoner, alle spækket med rutsjebaner og spændende oplevelser. Marvel-zonen, Cartoon Network-zonen, The Lost Valley og IMG Boulevard har noget for alle aldre. The Lost Valley er særlig imponerende med halvfjerds robotdinosaurer og rutsjebanen The Velociraptor, som har en fantastisk udsigt over ørkenen. 

De mindste børn vil storhygge sig med tegnefilmheltene fra Finn og Jake, LazyTown, Gumball og Ben10 i Cartoon Network-zonen, og i Marvel-zonen risikerer selv voksne mænd at få tårer i øjnene, når de oplever barndomsheltene Hulken, Spiderman, Captain America og Iron Man i de interaktive omgivelser. I Dubai gøres intet halvt, så her er en action-fyldt dag sikret!

Mad til små ganer

Det kan være en udfordring at rejse med små børn, når det kommer til maden, og det sidste man ønsker på ferien er kræsne, utilfredse unger. I Dubai finder du vestlig mad både på hotellerne, i forlystelsesparkerne og på restauranter, udover den lokale mellemøstlige mad. Du kan nyde en skøn mezze med frisk pitabrød, fyldig hummus (kikærtedip) og silkeblød mutabal (auberginecreme), mens børnene kan vælge deres favoritter blandt pizza, chicken nuggets og pasta. Desuden kan du køber dejlig, friskpresset juice overalt i Dubai. Det elsker børnene! Dubai er også en drømmedestination for alle børn, som elsker is, og voksne som har sans for gourmet-is. Is i verdensklasse får du blandt andet på Morelli’s Gelato i Dubai Mall og JBR Marina, og på Scoopi Café i Jumeirah Beach Road. 


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Dubai, find og book en rejse til Dubai eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Dubai

Dubai er fuld af overraskelser, og udbuddet af udflugter er næsten uendeligt. Læs vores rejsetips for bl.a. at finde spændende seværdigheder, fantastiske strande og fantastisk shopping.

Se alle vores rejsetips for Dubai

De Forenede Arabiske Emirater

Læs mere om De Forenede Arabiske Emirater

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her