Wild Wadi Water Park i Dubai

Wild Wadi Water Park – et vandeventyr for hele familien

Når du befinder dig i Dubai og søger kølighed i kombination med eventyr, så anbefaler vi et besøg i Wild Wadi Water Park! Her er 30 vandattraktioner velegnet for alle aldre og tempoer. Bølgebassinnet, Lazy River eller den berømte Jumeirah Sceirah – hvilken bliver mon din favorit? 

For dig der bare ønsker at tage det stille og roligt, så er Juha’s Journey absolut lige noget for dig. Hvis du i stedet er lidt mere eventyrlysten, så anbefaler vi, at du går ned til Tantrum Alley, hvor du finder nogle virkelig spændende forlystelser! Vandet i Wild Wadi Water Park er tilpasset sæsonen, for at give dig den bedst mulige oplevelse. Det betyder, at vandet er lidt varmere i løbet af vinteren og lidt køligere om sommeren, så man kan køle lidt ned. Hvis du ønsker og sætte vandeventyret på pause i løbet af dagen, så er der mulighed for, at leje en lille hytte. Her kan I være totalt otte personer, og I får adgang til jeres eget lille paradis i parken med polstrede solstole, parasoller og håndklæder. Der er også et lille køleskab reserveret til jer med kolde drikkevarer og frugt i.

Sjovt for alle aldre

Her er børn og voksne i alle aldre velkomne, selv babyer (så længe de har badeble på). Vær dog opmærksom på, at børnene skal være over 110 cm. for at prøve visse attraktioner, men at der naturligvis også findes attraktioner for de mindre børn.


Attraktioner som er velegnet for børn under 110 cm

Juha’s Journey – Her sidder du i små gummiringe og flyder af sted i den 360 meter lange Lazy River fordelt på tre etaper. I de første to etaper går det lidt opad, og her får du hjælp af små vandkanoner til at komme op. I den tredje og sidste etape går det lidt nedad igen i et par sekunder. En helt ufarlig tur. Dit barn må gerne tage denne tur alene, men Wild Wadi Water Park ser gerne, at du tager med.
 

Juha’s Dhow and Lagoon – I denne del af parken kan alle børn lege og have det sjovt. Juha’s Dhow and Lagoon er et lille vandland i sig selv for de yngre børn. Der er små vandrutsjebaner samt vandkanoner til at skyde med, og hvert andet minut vendes den store spand med 60.000 liter vand lige ned i et stort vandfald.
 

Breakers Bay – Det her er et stort bassin med en bølgemaskine, der ”producerer” bølger i forskellige formationer. Børn, der ikke kan svømme så godt, skal have en redningsvest på, eftersom bølgerne kan blive optil 1,5 meter høje. 

Wild Wadi Water Park

Attraktioner for alle over 110 cm

Jumeirah Sceirah – Dette er en af hovedattraktionerne i Wild Wadi Water Park. Her står du med krydsede arme og ben i en lille glastube, hvorefter gulvet forsvinder under dig. 32 meter oppe suser du nu ned igennem det 120 meter lange rør og opnår en tophastighed på 80 km/t. Start dagen med at prøve denne attraktion ført på dagen, da den kan være lukket om eftermiddagen. Det er ligeledes den eneste forlystelse du ikke kan filme med et actionkamera.

Burj Surj
Du sætter dig ned i en stor flydende ring, og sejler derefter ned ad en "flod". Banen er delvis åben og delvis i rør, men selve turen går ikke så hurtigt, så du skal ikke være en vovehals for at prøve. I kan være op til 4 personer i ringen.

Tantrum Alley – Med et lidt højere tempo og mere kroget forløb er denne forlystelse en smule mere action end Burj Surj. Også her sætter du dig i en flydende ring, men her skal du holde godt fast i ringens håndtag.

Master Blasters – Her sidder du selv i en ring, og kommer rundt i en vandrutsjebane, der strækker sig over hele parken!  Den har nogle stop på vejen, så du kan nå at få pusten igen inden du bliver skubbet ud på den næste del i Wild Wadi Water Parks bane, alt i mens livreddere der hele tiden holder øje. Det her er en af de ture i parken, som tager længst tid at kommer igennem.

Whipeout and Riptide – Det her er en af få surfermaskiner der findes i verden! Lån en våddragt, læg dig på maven og få følelsen af hvordan det føles at surfe på en stor bølge. Hvis du er en rigtig professionel surfer, så kan det her være en sjov udfordring. 

Mad og drikke

Det er ikke tilladt, at medbringe mad og drikkevarer i Wild Wadi Water Park. Det er dog okay, at medbringe en 1-liters vandflaske. Der findes restauranter inde på området, som sælger alt fra grillretter til pizza, og rundt omkring i parken er der også små boder, som sælger is, popcorn og sodavand.   

Åbningstider og information

Parken er åben fra kl. 10.00-17.30. Priserne kan variere, læs mere om dem her