Familieferie

Tag børnene med på ferie for kun 1 krone i september

Giv børnene skønne ferieminder de aldrig glemmer - Booker du nu kan du tilmed udnytte de ekstra gode børnepriser på kun 1 krone på nedenstående udvalgte hoteller, med afrejse på udvalgte afgange i perioden fra 1. september - 30. september 2018.
Book senest 12. august 2018!

Vilkår: Gælder kun nybookinger. Børnene skal bo på opredning med 2 fuldt betalende personer. Bemærk at tillæg for balkon, havudsigt etc. kan forekomme.


Rejs 1 uge fra København eller Billund

KRETA

KAMBOS VILLAGE

På Kambos Village G D'S Hotels venter der 3 skønne pools, og hotellet ligger i bekvem afstand til sandstranden i Agia Marina.
Bo i 2-vær. lejlighed.
Rejs alle lørdagsafgange i september.

 

 

KRETA

AKTI CHARA

Akti Chara er et dejligt og populært hotel, hvor både voksne og børn trives. Hotellet er et Apollo Mondo Enjoy-hotel hvilket betyder mange tilfredse gæster og et lokalt touch. 
Bo i 1- eller 2-vær. lejlighed
Rejs alle lørdagsafgange i september

 

KRETA

KIANI BEACH RESORT

Den lavvandede strand, børnepoolen og legepladsen der er formet som et piratskib, gør Kiani Beach Resort til et perfekt feriested for børnefamilier.
Bo i 1-vær. lejlighed
Rejs 15., 22. eller 29. september

 

RHODOS

POSEIDONIA

Hotel Poseidonia passer specielt godt til børnefamilier. Her er 2 børnepools, legeplads og mulighed for at tilkøbe All Inclusive.
Bo i 1- vær. eller 2-vær- lejlighed.
Rejs alle afgange i september.


 

 

RHODOS

EPSILON

Hotel Epsilon på Rhodos er et af vores Apollo Mondo Selected hoteller for både par og familier. Lejlighedshotellet, som ligger midt på den kendte Faliraki-strand, har Polly & Mino Playtime og en legeplads. 
Bo i 2-vær. lejlighed.
Rejs alle afgange i september.

 

MALLORCA

PRINSOTEL LA PINEDA

På hotel Prinsotel La Pineda i Cala Ratjada på Mallorca er du nær både vand og centrum. Ved det skønne poolområde kan du slippe alle bekymringer og bare slappe af og nyde ferien.
Bo i 2-vær. lejlighed.
Rejs alle afgange i september.

 

 

MALLORCA

BQ ALCUDIA SUNVILLAGE

BQ Alcudia Sunvillage på Mallorca er et populært familiehotel. Det store og frodige poolområde frister til mange skønne dyp, og du er tæt ved stranden, naturparken og butikker.
Bo i 2-vær. lejlighed.
Rejs alle afgange i september.

 

 

PARGA

ALEA

Alea er et familievenligt hotel der ligger på en bakke med en pragtfuld udsigt over olivenlunde og Valtos-stranden. Her er et stort og dejligt poolområde, som garanteret bliver et populært sted for hele familien.
Bo i 1-vær. lejlighed.
rejs 3., 10. eller 17. september.

 

LEFKAS

CAPTAIN STAVROS

Captain Stavros er et af vores mest populære hoteller på Lefkas. Her bor du i rolige omgivelser og i gåafstand til restauranter, barer og den hyggelige havnepromenade.
Bo i 1-vær. lejlighed.
Rejs 3., 10. eller 17. september.

 

 

SITIA - ØSTKRETA

SITIA BEACH

Sitia Beach er byens bedste hotel – med et rummeligt poolområde, Polly & Mino Playtime, svømmeskole med skandinavisktalende instruktører samt  kaffe- og juicebaren Mondo Coffee. 
Bo i dobbelt vær i etage eller familievær.
Rejs alle afgange i september.

 

OBS! Når du klikker på hotellet, skal du vælge gældende afrejseperiode for at se aktuel frapris. Tilbuddet gælder kun nybookinger. Priser er pr. person, når mindst 2 rejser sammen. Børnepris kun gældende, når barnet sover på opredning. Der er ofte mulighed for opkøb. Transport til og fra hotellet er ikke inkluderet i ovenstående. Tillæg for balkon, havudsigt etc. kan forekomme. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter.  Der tages forbehold for udsolgte hoteller, værelsestyper og afgange, samt prisopdateringer. Apollo arbejder med det vi kalder dynamisk prissætning. Det betyder at priserne sættes efter udbud og efterspørgsel, hvor priserne sættes op eller ned. Vær derfor opmærksom på, at de priser vi viser under vores hotelsider og på kampagnesider kan variere, indtil endelig bestilling er foretaget. Endelig pris vises inden bookingen gennemføres. Når du har modtaget et bookingnummer, som bekræftelse på at du har foretaget en bestilling, er den pris der ligger i sammenhæng med dit bookingnummer gældende, og denne pris vil ikke variere.