Familieferie

Tag børnene med fra 1 krone i afrejseperioden 1/6-24/6

Betingelser: Book inden 11. februar! Tag børnene med fra 1 krone, når de bor med 2 fuldt betalende personer. Bemærk at tillæg for balkon, havudsigt etc. kan forekomme.

KEFALONIA

Cephalonia Palace

Hotellet har en rolig beliggenhed nær den fine sandstrand. Hotellet har et populært poolområde med en separat børnepool, og der er All Inclusive.

Book her 

RHODOS

Rodos Maris Resort & Spa Mitsis Hotels

Dette er et moderne hotel, som har noget for alle. Ved poolområdet er der både mulighed for skøn afslapning og fuld fart i vandrutsjebanen, samt underholdning.

Book her 

RHODOS

Dionysos

Skønt lejlighedshotel hvor hele familien kommer til at trives. Lejlighederne er rummelige, og ved det store poolområde er der godt med plads til at bad og leg. 

Book her 

MALLORCA

Prinsotel La Dorada

Skønt familievenligt hotel med en rolig atmosfære. Beliggenheden er helt perfekt – nær den smukke strand og naturparken S’Albuferas rige plante- og fugleliv. 

Book her 

MALLORCA

BQ Alcudia Sunvillage

Populært familiehotel med et stort poolområde, der frister til mange skønne dyp. Lige ved sandstranden, naturparken, butikker og barer, perfekt til alle. 

Book her 

KRETA

Plaza Di Porto

Apollo Mondo Enjoy hotel med en super udsigt over stranden, og samtidig ligger det nær taverner, butikker og fornøjelser i Platanias. Vælg blandt flere skønne poolområder. 

Book her 

KRETA

Pegasus

Pak familien, og forbered synet på dette stilfulde hotel i rolige og grønlige omgivelser i Kato Stalos. Stedet er perfekt til at udforske Kretas fantastiske natur med cykel. 

Book her 

KRETA

Aquila Rithymna Beach

Fantastisk luksushotel i Adele med privat sandstrand, 3 pools og børnepool. Her kan du træne fitness, dyrke vandsport, spille tennis, gå i sauna, dykke, spille bordtennis og volleyball.

Book her 

SITIA, KRETA

Sitia Beach

Byens bedste hotel – med et rummeligt poolområde, børneklub, svømmeskole med skandinavisktalende instruktører samt  kaffe- og juicebaren Mondo Coffee. 

Book her 

OBS! Når du klikker på hotellet, skal du vælge gældende afrejseperiode for at se aktuel frapris. Tilbuddet gælder kun nybookinger. Priser er pr. person, når mindst 2 rejser sammen. Børnepris kun gældende, når barnet sover på opredning. Der er ofte mulighed for opkøb. Transport til og fra hotellet er ikke inkluderet i ovenstående. Tillæg for balkon, havudsigt etc. kan forekomme. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter.  Der tages forbehold for udsolgte hoteller, værelsestyper og afgange, samt prisopdateringer. Apollo arbejder med det vi kalder dynamisk prissætning. Det betyder at priserne sættes efter udbud og efterspørgsel, hvor priserne sættes op eller ned. Vær derfor opmærksom på, at de priser vi viser under vores hotelsider og på kampagnesider kan variere, indtil endelig bestilling er foretaget. Endelig pris vises inden bookingen gennemføres. Når du har modtaget et bookingnummer, som bekræftelse på at du har foretaget en bestilling, er den pris der ligger i sammenhæng med dit bookingnummer gældende, og denne pris vil ikke variere.