Familieferie

Sommer 2019: Tag børnene med på ferie fra kun 1 krone!

Giv børnene skønne ferieminder de aldrig glemmer - booker du nu, kan du tilmed udnytte de ekstra gode børnepriser fra kun 1 krone på nedenstående hoteller i udvalgte perioder til næste sommer!

Tilbuddet gælder 1 uges rejser i følgende perioder:
Fra d. 15. april til d. 2. juni 2019 samt fra d. 12. august til d. 6. oktober 2019: her koster børn fra kun 1 krone 
Fra d. 3. juni til d. 30. juni 2019: her koster børn fra 998,-
Fra d. 1. juli til d. 11. august 2019: her koster børn fra 1.998,- 

Book senest d. 10/2-2019.
 

Vilkår: Gælder kun nybookinger samt for børn under 12 år. Børnene skal bo på opredning med 2 fuldt betalende personer. Bemærk at tillæg for balkon, havudsigt etc. kan forekomme. Obs! Der tilkommer et administrationsgebyr på 50,-


Tilbuddet gælder udvalgte perioder på nedenstående hoteller:

RHODOS

EPSILON

Hotel Epsilon på Rhodos er et af vores Apollo Mondo Selected hoteller for både par og familier. Lejlighedshotellet, som ligger midt på den kendte Faliraki-strand, har Polly & Mino Playtime og en legeplads. 

 

PARGA

ALEA

Alea er et familievenligt hotel der ligger på en bakke med en pragtfuld udsigt over olivenlunde og Valtos-stranden. Her er et stort og dejligt poolområde, som garanteret bliver et populært sted for hele familien.

 

SITIA - ØSTKRETA

SITIA BEACH

Sitia Beach er byens bedste hotel – med et rummeligt poolområde, Polly & Mino Playtime, svømmeskole med skandinavisktalende instruktører samt  kaffe- og juicebaren Mondo Coffee. 

 

KRETA

IDEAL BEACH

Et af Apollos mest efterspurgte hoteller i Platanias på Kreta, og den høje gæstetilfredshed og det lokale touch gør, at hotellet sorterer under vores Apollo Mondo Enjoy-hoteller. 

 

 

Book rejsen her

 

MALLORCA

AZUL PLAYA

Dette er et moderne og populært familiehotel med moderne lejligheder og junior-suiter. Tag trappen ned og du befinder dig på den populære Cala Ferrara-strand.

 

 

Book rejsen her

 

ALANYA

RIVIERA APARTMENTS

Her trives hele familien, og hotellet er et af vore mest populære i Alanya. Personalet er serviceminded, og her føler man sig hjemme og så er beliggenheden perfekt.


Book rejsen her

 

KOS

PHILIPION

Pænt lejlighedshotel i Kos by, nær stranden, fornøjelser og shopping. Hotellet er populært blandt vores gæster.

 


Book rejsen her

 

KRETA

ALMYRA HOTEL & VILLAGE

Dette er et af vores Apollo Mondo Family Resorts – vores bedste familiehoteller med ekstra af alt! En ferieoase med en international atmosfære og ligger midt på Long Beach, 
Book rejsen her

 

CYPERN

MYRO-ANDROU

Skønt hotel lige ved den dejlige strand, og alle hotellets lejligheder har en fantastisk havudsigt. En del af vores Mondo Enjoy koncept med høj gæstetilfredshed og lokalt touch.
Book rejsen her

 

OBS! Når du klikker på hotellet, skal du vælge gældende afrejseperiode for at se aktuel frapris. Tilbuddet gælder kun nybookinger. Priser er pr. person, når mindst 2 rejser sammen. Børnepris kun gældende, når barnet sover på opredning. Der er ofte mulighed for opkøb. Transport til og fra hotellet er ikke inkluderet i ovenstående. Tillæg for balkon, havudsigt etc. kan forekomme. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter.  Der tages forbehold for udsolgte hoteller, værelsestyper og afgange, samt prisopdateringer. Apollo arbejder med det vi kalder dynamisk prissætning. Det betyder at priserne sættes efter udbud og efterspørgsel, hvor priserne sættes op eller ned. Vær derfor opmærksom på, at de priser vi viser under vores hotelsider og på kampagnesider kan variere, indtil endelig bestilling er foretaget. Endelig pris vises inden bookingen gennemføres. Når du har modtaget et bookingnummer, som bekræftelse på at du har foretaget en bestilling, er den pris der ligger i sammenhæng med dit bookingnummer gældende, og denne pris vil ikke variere.