Familieferie

Hold ferie i august og tag børnene med på ferie fra kun 1 krone!

Giv børnene skønne ferieminder de aldrig glemmer! Booker du nu, kan du tilmed udnytte de ekstra gode børnepriser fra kun 1 krone på nedenstående hoteller når du rejser i august.

Tilbuddet gælder 1 uges rejser i følgende periode:
8. - 31. august

Begrænset antal pladser.
Vilkår: Gælder kun nybookinger samt for børn under 12 år. Børnene skal bo på opredning med 2 fuldt betalende personer. Bemærk at tillæg for balkon, havudsigt etc. kan forekomme. Obs! Der tilkommer et administrationsgebyr på 50,-


Tilbuddet gælder på disse populære hoteller:

ALANYA

MY HOME

My Home er et rigtig dejligt hotel med en hyggelig atmosfære og et venligt, serviceminded personale. I poolområdet er der børnepool, poolbar og solstole.

 

FUERTEVENTURA

PLAYITAS APARTHOTEL

Playitas Aparthotel er børnefamiliernes favorit med pæne og praktiske lejligheder! Den frodige have indrammer poolområdet, og stranden ligger blot et stenkast væk.

 

KRETA

CASA DI PORTO

På Casa di Porto bor du i pæne lejligheder ved stranden i Platanias på Kreta. Hotellet er en del af hotelområdet Porto Platanias Beach, og du må ubegrænset benytte faciliteterne på hele hotelområdet.

 

Book rejsen her

 

RHODOS

ELVITA

Velkommen til Elvita og Apollo Mondo Enjoy - hoteller med lokalt touch. Hotellet ligger i Lardos på Rhodos' sydøstkyst og har en rolig atmosfære og en god beliggenhed lige ved rullestensstranden. 

 

Book rejsen her

 

LEFKAS

CAPTAIN STAVROS

Captain Stavros er et af vores mest populære hoteller på Lefkas. Her bor du i gåafstand til restauranter, barer og den hyggelige havnepromenade.

Book rejsen her

 

OBS! Når du klikker på hotellet, skal du vælge gældende afrejseperiode for at se aktuel frapris. Tilbuddet gælder kun nybookinger. Priser er pr. person, når mindst 2 rejser sammen. Børnepris kun gældende, når barnet sover på opredning. Der er ofte mulighed for opkøb. Transport til og fra hotellet er ikke inkluderet i ovenstående. Tillæg for balkon, havudsigt etc. kan forekomme. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter.  Der tages forbehold for udsolgte hoteller, værelsestyper og afgange, samt prisopdateringer. Apollo arbejder med det vi kalder dynamisk prissætning. Det betyder at priserne sættes efter udbud og efterspørgsel, hvor priserne sættes op eller ned. Vær derfor opmærksom på, at de priser vi viser under vores hotelsider og på kampagnesider kan variere, indtil endelig bestilling er foretaget. Endelig pris vises inden bookingen gennemføres. Når du har modtaget et bookingnummer, som bekræftelse på at du har foretaget en bestilling, er den pris der ligger i sammenhæng med dit bookingnummer gældende, og denne pris vil ikke variere.