Billig All Inclusive - apollorejser.dk

Book en billig All Inclusive ferie til vinter

Slå til nu og giv familien eller vennerne en fantastisk ferie med billig All Inclusive på en stribe af vores favorithoteller. Prisen er lav, så alle kan være med, slå til inden vi må melde udsolgt på All Inclusive tilbuddet!

Book senest d. 6. december!

  • Tilkøb All Inclusive på nedenstående hoteller fra KUN kr. 500,- pr. voksen og kr. 250,- pr. barn for en uge.

  • Gælder ved afrejse i perioden 1/1 2019 - 20/4 2019.

Vælg dit land og destination

Klassificering

Pris

Afstand til strand

Afstand til centrum

Komplekset skal have/tilbyde

Sol & bad

Mad & drikke

Måltider

Rum/lejlighed

Wellness

Øvrige

Anbefalet hotel

Værelsestype

OBS! Den viste frapris for hvert hotel er et udtryk for den billigste frapris i hele sæsonen. Når du klikker på hotellet, skal du vælge gældende afrejseperiode for at se aktuel frapris. Tilbuddet gælder kun nybookinger.

*Bemærk: Ovenstående priser er pr. person, når mindst 2 rejser sammen. Børnepris kun gældende når barnet sover på opredning. Der kan være mulighed for opkøb til bedre værelseskategori. Transport til og fra hotellet er ikke inkluderet i ovenstående. Tillæg for balkon, havudsigt etc. kan forekomme. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter.  Der tages forbehold for udsolgte hoteller, værelsestyper og afgange, samt prisopdateringer. Apollo arbejder med det vi kalder dynamisk prissætning. Det betyder at priserne sættes efter udbud og efterspørgsel, hvor priserne sættes op eller ned. Vær derfor opmærksom på, at de priser vi viser under vores hotelsider og på kampagnesider kan variere, indtil endelig bestilling er foretaget. Endelig pris vises inden bookingen gennemføres. Når du har modtaget et bookingnummer, som bekræftelse på at du har foretaget en bestilling, er den pris der ligger i sammenhæng med dit bookingnummer gældende, og denne pris vil ikke variere.