Katathani Phuket Beach Resort & spa

Velkommen til Katathani Phuket Beach Resort & spa, som er et dejligt hotel beliggende lige ved den hvide Kata Noi-strand. Her kan du sidde på balkonen og nyde udsigten over den frodige have, hvor palmerne giver velfortjent skygge midt på dagen. Hotellet har flere restauranter og pools, der ligger helt ned til stranden.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser for 1-3 personer. Junior-suiter for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser med adgang til pool for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden i forhold til havet, men ikke i forhold til byen...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Katathani Phuket Beach Resort & Spa er beliggende i frodige omgivelser lige ved den dejlige strand Kata Noi og består af to dele. Den renoverede hovedbygning Thani Wing, som ligger nærmest stranden, og det er her lobbyen og de fleste faciliteter er. I Bhuri Wing ligger superior- og deluxe-værelserne, og stranden ligger ca. 250 m herfra (en vej skal krydses for at komme til stranden og de øvrige dele af hotellet).

Hotellet har flere poolområder med i alt seks pools. Ved både Thani og Bhuri findes en større pool med børnesektion. Ved Bhuri er der også en separat børnepool med vandrutsjebaner for de mindste gæster. Poolbar. Gratis pool- og strandhåndklæder samt solstole og parasoller. På hotelområdet er der i alt 6 restauranter, som er beliggende i både Bhuri og Thani. Tre á la carte-restauranter, der serverer thailandsk mad, italiensk samt en fiske- og skaldyrsrestaurant samt tre buffetrestauranter.

Reception i Thani Wing. Gratis wifi i lobbyen og ved poolområdet. I Thani Wing er der fitness-faciliteter, tennis, volleyball, aerobics og thaiboksning mod betaling. Gratis yoga. Spa med forskellige behandlinger mod betaling. Sauna mod betaling. Madlavningskursus mod betaling. Vaskeservice og roomservice mod betaling. Hotelbus som kører til Phuket by en gang om dagen mod betaling. Mod et mindre beløb kan man benytte busservicen til Patong om aftenen. Der er ca. 3 km til Kata Beach centrum. Lokaltrafik.

Ved indcheckning opkræver hotellet et depositum på 1000 THB/pr. værelse. Man oplyser kreditkortsdetaljer eller betaler kontant.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Julemiddag (24/12)
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet samt frokost eller middag).
  • Helpension (morgenmadsbuffet, frokost og middag).

Gæster i Buri-bygningen spiser morgenmad i restauranten Secret Restaurant, og gæster i Thani-bygningen spiser morgenmad i restauranten Chom Talay.

Gæster med halvpension kan spise frokost eller middag i både a la carte-restauranterne (fast menu) og buffetrestauranterne.

Vær opmærksom på

Familie-værelserne kan bookes til vinteren 2024/2025 og bliver helt nybyggede.