Deluxe-værelser

Deluxe-værelserne er beliggende i Bhuri Wing-området. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygejern og strygebræt. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Balkon eller terrasse med pooludsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelserne er placeret i hoteldelen Bhuri Wing. En bred dobbeltseng eller to smallere dobbeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.

Junior-suiter

Junior-suiterne ligger ved stranden i hoteldelen Thani Wing. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofaen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer, Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Suiter

Suiterne er beliggende i hoteldelen Thani Wing og består af et soveværelse og et opholdsrum. Værelserne kan opdeles med skydedøre med glasruder. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i en sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler på hvert værelse. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, bruser og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.