Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon eller terrasse med pooludsigt. Værelserne er beliggende i Bhuri Wing-området. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse. Værelserne er placeret i Bhuri Wing hoteldelen. En bred dobbeltseng eller to smallere dobbeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser med balkon eller terrasse. Værelserne er placeret i hoteldelen Vhari Water Park Wing. En bred dobbeltseng eller to smallere dobbeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Familie-værelse med 2 ord. senge og pooladgang

Familie-værelser med terrasse og udgang til en fælles pool. Værelserne er placeret i hotelafdelingen Vhari Water Park Wing. En bred dobbeltseng eller to smallere dobbeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Junior-suite

Junior-suiter med balkon eller terrasse. Junior-suiterne er beliggende nær stranden i Thani Wing hoteldelen. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer, Badeværelse med badekar, bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 45-50 kvm.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.