Bedømmelse af Katathani Phuket Beach Resort & spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7 ud af 10 baseret på 1 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,0 / 10
Rengøring
 
10,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,0 / 10
Mad og drikke
 
6,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Beliggenheden i forhold til havet, men ikke i forhold til byen...
-

Bekræftet køb : 2023-01-26


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

5664 bedømmelser
Meget godt
 
3268
Godt
 
1554
Middel
 
490
Mindre godt
 
190
Dårligt
 
162

5 nyeste bedømmelser

15-03-2023

af Explore03587398092 Løsning, Danmark

Super dejligt sted.

Super dejligt sted. Rigtig gode omgivelser, både hotel, forplejning og stranden. Meget imødekommende og venlig personale. Hjælpsom med alt fra taxi til services vedr. oplevelser. Dejligt med strandhåndklæde services som er lynhurtige.

 
23-02-2023

af peterlW3634KK København, Danmark

Super hotel

Nr 2 besøg på dette skønne hotel Super flot strand fantastisk morgenmad vi synes frokosten er lidt kedelig i forhold til hvor fint hotellet er og deres drink fra pool bar er virkelig dårlige og smags løse der bliver ikke lagt så meget kærlighed i det fra dem der står og laver dem super søde vagter der siger pænt hej hvergang man mødes meget søde rengøring damer og pænt gjort rent på værelser hvis i skal forbedre jer så skal i være mere kreative med jeres mad ved pool og nogle bedre drinks kæmpe minus alt for mange russere de kam bare ikke snakke normalt sammen de skal råbe til hinanden og fylder alt for meget vi kommer med sikkerhed tilbage og er ved at planlægge at holde jul på hotellet

 
16-02-2023

af BrittaDenmark Denmark

Godt ophold

Stort hotel som er beliggende ved den skønneste strand. Hotellet er for stort hvis man ønsker den thailandske stemning. Det er et typisk charterhotel og da vi var der i januar var det ca. 85 % østeuropæiske gæster. Spisekort i restauranterne er foruden engelsk også på russisk og kinesisk. Solstolene i haven og ved poolen er rigtig gode med tykke hynder. Området er meget stort så du kan få god afstand til de øvrige der soler sig. Morgenbuffeten som blev spist i en fin restaurant var rigtig god, der var simpelthen alt man kan ønske sig. Personalet er meget søde og opmærksomme og servicemindede. Der er flere restauranter på hotellet til frokost og aftensmad og vi kan anbefale dem alle. Ude i gaden er der mange restauranter og dem kan vi også anbefale - vi spiste ude både til frokost og aften så vi fik prøvet mange af restauranterne. Alt i alt et godt ophold - men dyrt.

 
16-02-2022

af emilieengelbrechtsen København, Danmark

HELT FANTASTISK OPHOLD!!

Helt fantastisk ophold på dette hotel!! Servicen var i top, og utrolig venligt personale. Værelserne var fremragende rene og alt fungerede perfekt!! Man kan sagtens tage afsted i Oktober, da der blev lovet regn hver dag, men vi så ikke en dråbe overhovedet!

 
12-02-2022

af Winnie P Hvidovre, Danmark

Vinterferie efter corona. 👍

Dejligt hotel, lige ned til privat strand. Flinkt personale, og god morgenmad. Rent og pænt. Lidt kedeligt at nogle folk, ikke forstå, at alle ikke gider at høre tekno musik, selvom man fortalte venligt at de enten kunne slukke, eller tage headset på. Ødelagde oplevelsen af at ligge ud til stranden og høre bølgerne rulle ind. De skulle måske fra hotellets side opfordre til at man, hvis man ville høre musik, skulle tage headset på.