Bedømmelse af Katathani Phuket Beach Resort & spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7 ud af 10 baseret på 1 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,0 / 10
Rengøring
 
10,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,0 / 10
Mad og drikke
 
6,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Beliggenheden i forhold til havet, men ikke i forhold til byen...
-

Bekræftet køb : 2023-01-26


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

5990 bedømmelser
Meget godt
 
3494
Godt
 
1606
Middel
 
509
Mindre godt
 
196
Dårligt
 
185

5 nyeste bedømmelser

21-01-2024

af Janne M

Dejligt sted

Fantastisk hotel. Mega gode værelser , gode senge. Dejligt personale. Altid smilende og venlige. Gode pools, god strand bar, og tæt på havet . en helt igennem positiv oplevelse. Det var første gang vi var der , men kommer gerne igen, en anden gang.

 
20-10-2023

af KristinaFriis Danmark

Fantastisk hotel

Super hyggeligt og rent hotel med mange pools. Hotellets mange pools ligger med god afstand så der ikke er for mange mennesker samlet på samme sted. Man kan vælge om man vil have ro eller være ved en pool med mere støj. Dejligt med denne mulighed. Personalet var super venlige og utrolig serviceminded. En ekstra STOR ⭐️ til vores rengøring. Både morgenmaden, med massere af muligheder, og mad ved poolbaren var god. Der er rent og pænt alle steder. Det koster 200 bath med en tuktuk til selve Kata. Lige udenfor hotellet er der både restauranter, apotek og en 7-eleven De få minusser: - Vi havde desværre behov for at besøge hotellets sygeplejerske, han sad og sov og virkede desværre ikke særlig kompetent. - Strandbaren lavede ikke de bedste drinks

 
15-03-2023

af Explore03587398092 Løsning, Danmark

Super dejligt sted.

Super dejligt sted. Rigtig gode omgivelser, både hotel, forplejning og stranden. Meget imødekommende og venlig personale. Hjælpsom med alt fra taxi til services vedr. oplevelser. Dejligt med strandhåndklæde services som er lynhurtige.

 
23-02-2023

af peterlW3634KK København, Danmark

Super hotel

Nr 2 besøg på dette skønne hotel Super flot strand fantastisk morgenmad vi synes frokosten er lidt kedelig i forhold til hvor fint hotellet er og deres drink fra pool bar er virkelig dårlige og smags løse der bliver ikke lagt så meget kærlighed i det fra dem der står og laver dem super søde vagter der siger pænt hej hvergang man mødes meget søde rengøring damer og pænt gjort rent på værelser hvis i skal forbedre jer så skal i være mere kreative med jeres mad ved pool og nogle bedre drinks kæmpe minus alt for mange russere de kam bare ikke snakke normalt sammen de skal råbe til hinanden og fylder alt for meget vi kommer med sikkerhed tilbage og er ved at planlægge at holde jul på hotellet

 
16-02-2023

af BrittaDenmark Denmark

Godt ophold

Stort hotel som er beliggende ved den skønneste strand. Hotellet er for stort hvis man ønsker den thailandske stemning. Det er et typisk charterhotel og da vi var der i januar var det ca. 85 % østeuropæiske gæster. Spisekort i restauranterne er foruden engelsk også på russisk og kinesisk. Solstolene i haven og ved poolen er rigtig gode med tykke hynder. Området er meget stort så du kan få god afstand til de øvrige der soler sig. Morgenbuffeten som blev spist i en fin restaurant var rigtig god, der var simpelthen alt man kan ønske sig. Personalet er meget søde og opmærksomme og servicemindede. Der er flere restauranter på hotellet til frokost og aftensmad og vi kan anbefale dem alle. Ude i gaden er der mange restauranter og dem kan vi også anbefale - vi spiste ude både til frokost og aften så vi fik prøvet mange af restauranterne. Alt i alt et godt ophold - men dyrt.