The Beach Boutique House

  • • Super beliggenhed i Kata Beach
  • • Skøn pool
  • • Lille fitnesscenter

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

The Beach Boutique House har en god beliggenhed i Kata Beach. Indenfor 2 minutters gåtur har du alt, hvad Kata Beach tilbyder i form af restauranter, barer og shopping. Hotellet har et fint poolområde, restauranter som både serverer buffet og á la carte og en bar.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

The Beach Boutique House ligger inden for gåafstand fra den dejlige Kata Beach og består af flere bygninger.  Her findes poolområde med en hovedpool og en separat børnepool samt mindre pools ved hver hotelbygning. Solstole og parasoller. Håndklædeservice.

Hotellet har en buffetrestaurant og to a la carte-restauranter. Lille fitness. Ved hotellet er der et spa med diverse behandlinger mod betaling (ikke i hotellets regi). Bemandet legerum for børn (i hotellets regi) kl. 14.00-20.00. Vaskeservice. Gratis wifi på fællesområder.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Værd at vide

Børnepoolen er midlertidigt lukket pga. reparation.

Alle hoteller i Kata Beach

Orchidacea Resort

Orchidacea Resort er et hyggeligt hotel i gåafstand til den fine sandstrand i Kata. Det søde personale sørger for, at du får en skøn ferie, mens du kan hygge dig med afkølende dyp i poolen. Måske vil du i fitnessrummet eller nyde en thaimassage, det hele giver nyt liv til kroppen.

Kata Sea Breeze Resort

Kata Sea Breeze Resort er et hotel nær stranden i udkanten af Kata Beach. Nyd dagene ved poolen og tag til de nærliggende strande og øer. Tag også en taxi til Phuket by med et fantastisk udbud af shopping og restauranter.