Thavorn Palm Beach Resort

Thavorn Palm Beach Resort er velegnet til både par og familier med børn og har tre poolområder, herunder et med fire vandrutsjebaner og et til afslapning. Hotellet har en stor botanisk have og her finder du over hundrede forskellige træer, buske og planter fra hele Thailand. Familieværelserne kan rumme op til 7 personer. Hotellet ligger lige over stranden i Karon Beach,


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 4-7 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Thavorn Palm Beach Resort ligger lige over Karon Beach i Phuket og stranden er fantastisk til en dejlig morgentur før morgenmaden eller en afslappende gåtur før solen går ned.

Poolområdet Blue Heaven byder på en stor dejlig pool med børnesektion og her finder du også fire vandrutsjebaner. Børn under 12 år skal være under opsyn af en voksen. For at rutsje på den højeste rutsjebane skal du være over 130 cm høj. Ved poolområdet Chaba pool er der en pool med en mere lavvandet børnesektion og et vandfald, og Paradise Pool poolområdet er et roligere poolområde til afslapning med solstole, parasoller og balinesiske solstole. Poolbaren Chaba swim up bar serverer drinks i løbet af dagen, og ved vandrutsjebanerne er der også en poolbar til drinks og snacks. Solsenge og parasoller er tilgængelige ved hvert poolområde. Poolhåndklæder er inkluderet.

Hotellets hovedrestaurant hedder Windsong og her kan du spise gode retter fra det thailandske køkken og internationale retter, åbent til morgenmad, frokost og middag. Ciao Pizza and Grill Restaurant tilbyder pizza og grillretter og er åben fra morgen til sen aften. Har du lyst til en kop kaffe, bør du besøge Coffee Talk Café, hvor du også kan drikke forskellige typer frugtjuice. I Sweet Talk kan du købe is, kager og macarons.

Hotellet har et fitnessrum. Legerum med bolde og forskellige former for legetøj.

Afstanden til stranden varierer fra 100 til 150 meter alt efter hvor på hotellet du bor. Trafikeret vej skal krydses for at nå stranden. Omkring 800 meter til Kata Night Market. Hotellet består af tre bygninger på henholdsvis to og fire etager. Elevatorer er tilgængelige i de fire etagers bygninger.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag fra en à la carte-menu)
  • Helpension (morgenmadsbuffet, frokost og middag fra en à la carte-menu)

Morgenmaden serveres kl. 07.00-10.00 og så er restauranten åben fra kl. 12.00 til 23.00 til frokost og middag.

Alle hoteller i Karon Beach

Phuket Emerald Beach Resort

I Karon på solrige Phuket ligger det nybyggede Phuket Emerald Beach Resort. Der er værelser til den store familie og værelser med direkte adgang til poolen. Poolområdet er attraktivt og beliggenheden er ideelt tæt på stranden og havet.

Glow Mira Karon Beach

Lige over stranden i Karon Beach ligger Glow Mira Karon Beach – et pænt og stilfuldt hotel med værelser i lys skandinavisk stil. Hotellets restaurant serverer mad hele dagen, og når natten falder på, er natmarkedet i Karon et besøg værd.