Galleria 10 Hotel Bangkok

Galleria 10 Hotel Bangkok har en dejlig tagterrasse med bar, pool og loungemøbler, hvor det er skønt at slappe af efter en dag i Bangkoks stress og jag. Er du en natteravn, kan du lade op med middag i hotellets restaurant, hvor en DJ også underholder flere aftener om ugen, inden du skal ud i natten. Hotellet er perfekt beliggende midt i shopping- og forlystelsesområderne i Sukhumvit.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser plus for 1-3 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 10 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Galleria 10 Hotel Bangkok har en pool og en loungebar på taget. Restauranten NOMAD ligger på 8. etage og serverer international mad og det bedste fra det thailandske køkken, og seks aftener om ugen spiller en DJ dejlig musik, åbent dagligt fra sen eftermiddag til efter midnat. Baren @g ligger i gadeplan og er et mødested efter dagens opdagelser i byen eller for dem, der skal videre ud i verden, og her serveres drinks, morgenmad og te med tilbehør om eftermiddagen.

Gratis wifi på hele hotellet. Hvis du vil træne, har hotellet et fitnessrum. Bytrafik.

Ca. 7 kilometer til det kinesiske frugtmarked og til togstationen, og ca. 10 kilometer til Grand Palace.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Bangkok

The Sukosol Bangkok

Sukosol Bangkok er beliggende i den pulserende by Bangkok. Her bor du i komfortable dobbeltværelser eller i executive-værelser for ekstra bekvemmelighed. Rundt om hjørnet venter Bangkoks travle byliv med fantastiske seværdigheder, shopping, underholdning og kultur. På hotellet venter en pool til den nødvendige afslapning efter oplevelser i byen.

Bandara Suites Silom

Hos Bandara Suites Silom bor du centralt i Bangkoks Silom-distrikt. Lejlighederne er rummelige og veludstyrede og er en perfekt base, hvorfra man kan opdage attraktioner og seværdigheder i denne kosmopolitiske by.