Bandara Suites Silom

Hos Bandara Suites Silom bor du centralt i Bangkoks Silom-distrikt. Lejlighederne er rummelige og veludstyrede og er en perfekt base, hvorfra man kan opdage attraktioner og seværdigheder i denne kosmopolitiske by.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Bandara Suites Silom har flere dejlige pools og en jacuzzi. Her kan du køle af og derefter slappe af på en solstol efter en dag i Bangkoks travle by. Poolhåndklæder kan lånes på hotellet. Ved en af poolerne er der også en poolbar, der serverer forfriskende drinks.

Hotellets morgenmad serveres hver morgen i Bandara café. Både vestlige og lokale elementer er på buffeten. Fra frokosttid til sen aften lokker Touka Izakaya med japanske smag. Der er også en sushirestaurant, sushi Misaki Nobu, på hotellet.

Har du energi tilbage efter sightseeing og shopping, kan du besøge hotellets fitnessrum og afslutte med et besøg i saunaen. Begge er inkluderet i prisen.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Central beliggenhed tæt på underholdning, shopping og attraktioner.

Måltider

Sommer 2023
Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Vinter 2023/2024
Ingen måltider indgår

Kan tilkøbes:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Bangkok

Pathumwan Princess

Princess Hotel er et godt valg, hvis du vil bo midt i Bangkoks myldrende byliv. Her er kun få meter til shopping og en frodig bypark. Besøg hotellets pool på 8. etage eller besøg fitnessrummet der både tilbyder træningshold og løbespor. Hvis du bor på hotellet, kan du også vælge mellem forskellige asiatiske restauranter. Benyt lejligheden til at besøge det flydende marked og "Broen over floden Kwai" som ligger uden for Bangkok.

The Sukosol Bangkok

Sukosol Bangkok er beliggende i den pulserende by Bangkok. Her bor du i komfortable dobbeltværelser eller i executive-værelser for ekstra bekvemmelighed. Rundt om hjørnet venter Bangkoks travle byliv med fantastiske seværdigheder, shopping, underholdning og kultur. På hotellet venter en pool til den nødvendige afslapning efter oplevelser i byen.

Galleria 10 Hotel Bangkok

Galleria 10 Hotel Bangkok har en dejlig tagterrasse med bar, pool og loungemøbler, hvor det er skønt at slappe af efter en dag i Bangkoks stress og jag. Er du en natteravn, kan du lade op med middag i hotellets restaurant, hvor en DJ også underholder flere aftener om ugen, inden du skal ud i natten. Hotellet er perfekt beliggende midt i shopping- og forlystelsesområderne i Sukhumvit.