Bandara Suites Silom

Hos Bandara Suites Silom bor du centralt i Bangkoks Silom-distrikt. Lejlighederne er rummelige og veludstyrede og er en perfekt base, hvorfra man kan opdage attraktioner og seværdigheder i denne kosmopolitiske by.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Bandara Suites Silom har flere dejlige pools og en jacuzzi. Her kan du køle af og derefter slappe af på en solstol efter en dag i Bangkoks travle by. Poolhåndklæder kan lånes på hotellet. Ved en af poolerne er der også en poolbar, der serverer forfriskende drinks.

Hotellets morgenmad serveres hver morgen i Bandara café. Både vestlige og lokale elementer er på buffeten. Fra frokosttid til sen aften lokker Touka Izakaya med japanske smag. Der er også en sushirestaurant, sushi Misaki Nobu, på hotellet.

Har du energi tilbage efter sightseeing og shopping, kan du besøge hotellets fitnessrum og afslutte med et besøg i saunaen. Begge er inkluderet i prisen.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Central beliggenhed tæt på underholdning, shopping og attraktioner.

Måltider

Vinter 2023/2024:
Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmadsbuffet

Vinter 2024/2025 Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Byhotel

  • Klassificering på mindst 3+
  • Høj kundetilfredshed
  • God beliggenhed 
  • Høj komfort og service
  • Pool eller nær stranden

Alle hoteller i Bangkok

The Sukosol Bangkok

Sukosol Bangkok er en oase midt i den pulserende by Bangkok med fine værelser, god mad og en afslappende pool mellem alle de aktiviteter byen har at byde på. Rundt om hjørnet venter Bangkoks myldrende folkeliv med fantastiske seværdigheder, shopping, underholdning og kultur.