Cinnamon Bey Beruwala - vinter 2018/19 & sommer 2019

Cinnamon Bey Beruwala er et All Inclusive-hotel, der er beliggende direkte på stranden. På hotellet finder du flere gode restauranter, en isbar og et stort poolområde i frodige omgivelser. Her er også en spa, der tilbyder skønne behandlinger.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Cinnamon Bey Beruwala ligger i en naturlig bugt med bløde sandstrand og havet ca. 50 meter fra hotellet. Her findes et fint poolområde med udsigt over havet. Separat børnepool. Solstole og parasoller. Pool-/snackbar. Takket være dem frodige og skyggefulde have og fantastiske beliggenhed, er Cinnamon Bey Beruwala et skønt og afslappende sted at holde ferie.

På hotellet er der flere restauranter. Restauranten Bûfe serverer morgenmad, frokost og middag som buffet. På a la carte-restauranten Rock Salt tilbereder du maden selv ved bordet på varme lavasten. A la carte-restauranten Raw serverer sushi, og på den libanesiske restaurant Mezz2 kan du nyde mezes. På restaurant Fire kan du få grillretter og pizza. Her er også en afslappende Grain Bar & Lounge samt en is- og dessertbar.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
  • Middagsbuffet, kl. 19.00-22.00
  • Frokost og middag kan indtages i nogle af hotellets a la carte-restauranter. (Man tilbydes en fast 2-retters menu)
  • Lokale drikkevarer, øl, vin og forfriskninger ad libitum, kl. 10.00-24.00

Bemærk at ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder frem til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Bentota

Cinnamon Bentota Beach

Cinnamon Bentota Beach ligger mellem floden og den smukke, palmekantede sandstrand. Nyd dejlige spa-behandlinger, nyd de smukke kunstværker, der er her, og for de yngste i familien er der en børneklub, og på stranden kan du prøve forskellige vandsportsaktiviteter.