Galle

  • • Historisk havneby
  • • Herligt mix af sol, bad og by
  • • Sri Lankas fjerde største by

Apollo Service Line

På rejsemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, kontakte os via telefon, sms og e-mail, som besvares af vores skandinavisk- og engelsktalende Apollo-personale. Aktuelt telefonnummer til Apollo Service Line fås via sms kort før afrejse.

Rejs til den farvestrålende havneby Galle på sydlige Sri Lanka. Kombiner afslappende strandliv med menneskemylder i Sri Lankas fjerde største by.Fakta om Galle

Tidsforskel

Dansk tid +5 timer (vintertid).

Strande

Strand med lys, finkornet sand. Der kan være strøm og høje bølger. Stranden er de lokale fiskeres arbejdsplads. Det er forbudt at bade og sole topløs.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 29°c
feb 30°c
mar 30°c
apr 30°c
maj 30°c
jun 29°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 29°c
okt 29°c
nov 29°c
dec 29°c

Andre rejsemål Sri Lanka

Bentota

Rejs til Sri Lanka og oplev rolige Bentota - en rejse som garanterer vidunderlige strande og ægte lokalkolorit i naturskønne omgivelser.

Kosgoda

Rejs til den lille kystby Kosgoda i Sri Lanka. Her kan du se frem til en rolig og afslappende ferie med dovne dage på stranden og dejlige svømmeture i Det Indiske Ocean. Her kan du også benytte lejligheden til at opdage interessante seværdigheder og vidunderlige naturoplevelser.

Negombo

Negombo er en farverig by, som ligger ca. 20 km nord for hovedstaden Colombo. Du flyver hertil med 5-stjernede Qatar Airways og kan vælge mellem flere hoteller, der alle er omgivet af smukke kokospalmer lige ved stranden.

Hikkaduwa

Rejs til badebyen Hikkaduwa - en af Sri Lankas ældste og mest populære feriebyer, med en lokal stemning. Det er et ferieparadis for dig, som kan lide at bruge dine feriedage på dykning og snorkling, og er et perfekt udgangspunkt for udflugter i området. Om aftenen vågner strandbarerne, og her er et tilbagelænet og herligt strandliv.