Negombo

  • • Lang og bred sandstrand
  • • Stort udvalg af restauranter og barer
  • • Kombinér med en rundrejse

Apollo Service Line

På rejsemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, kontakte os via telefon, sms og e-mail, som besvares af vores skandinavisk- og engelsktalende Apollo-personale. Aktuelt telefonnummer til Apollo Service Line fås via sms kort før afrejse.

Negombo er en farverig by, som ligger ca. 20 km nord for hovedstaden Colombo. Du flyver hertil med 5-stjernede Qatar Airways og kan vælge mellem flere hoteller, der alle er omgivet af smukke kokospalmer lige ved stranden.

Messerabat!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person til dette rejsemål i afrejseperioden 1/5 2024-31/3 2025.  Book senest den 25. februar 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger i perioden 19-25/2-24. Gælder ikke grupperejser og kan ikke kombineres.


Fakta om Negombo

Transfer

Fra lufthavnen til Negombo tager det ca. 30 minutter. Da der til tider kan være meget trafik, kan transfertiden variere.

Strande

Den fine strand i Negombo er lang og bred med fint sand. Strømme og høje bølger kan forekomme. Det er forbudt at bade topløs.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 31°c
feb 32°c
mar 32°c
apr 32°c
maj 31°c
jun 30°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 30°c
okt 30°c
nov 30°c
dec 31°c

Andre rejsemål Sri Lanka

Bentota

Rejs til Sri Lanka og oplev rolige Bentota - en rejse som garanterer vidunderlige strande og ægte lokalkolorit i naturskønne omgivelser.

Galle

Rejs til den farvestrålende havneby Galle på sydlige Sri Lanka. Kombiner afslappende strandliv med menneskemylder i Sri Lankas fjerde største by.

Hikkaduwa

Rejs til badebyen Hikkaduwa - en af Sri Lankas ældste og mest populære feriebyer, med en lokal stemning. Det er et ferieparadis for dig, som kan lide at bruge dine feriedage på dykning og snorkling, og er et perfekt udgangspunkt for udflugter i området. Om aftenen vågner strandbarerne, og her er et tilbagelænet og herligt strandliv.