Negombo

  • • Lang og bred sandstrand
  • • Stort udvalg af restauranter og barer
  • • Kombinér med en rundrejse

Negombo er en farverig by, som ligger ca. 20 km nord for hovedstaden Colombo. Du flyver hertil med 5-stjernede Qatar Airways og kan vælge mellem flere hoteller, der alle er omgivet af smukke kokospalmer lige ved stranden.Fakta om Negombo

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag inkl. drikkevarer er ca. 120 DKK pr. person.

Ved Poya Day – fuldmånedag, som falder en gang pr. måned er det ifølge lokal lov forbudt at servere alkohol.

Transfer

Fra lufthavnen til Negombo tager det ca. 30 minutter. Da der til tider kan være meget trafik, kan transfertiden variere.

Strande

Den fine strand i Negombo er lang og bred med fint sand. Strømme og høje bølger kan forekomme. Det er forbudt at bade topløs.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 29°c
feb 30°c
mar 31°c
apr 30°c
maj 30°c
jun 29°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 29°c
okt 29°c
nov 28°c
dec 28°c

Andre rejsemål Sri Lanka

Colombo

Velkommen til Colombo – en farverig storby på Sri Lankas vestkyst. Her kan du se frem til et fantastisk udbud af seværdigheder, kultur og forlystelser. Colombo er et shoppingmekka og du kan købe alt mellem himmel og jord. Oplev f.eks. et tusind år gammelt tempel, der blev besøgt af Ghandi, Sri Lankas kronjuveler, det frodige Cinnamon Gardens-område og det store udbud af casinoer, pubber og natklubber.

Bentota

Rejs til Sri Lanka og oplev rolige Bentota - en rejse som garanterer vidunderlige strande og ægte lokalkolorit i naturskønne omgivelser.

Galle

Rejs til den farvestrålende havneby Galle på sydlige Sri Lanka. Her kan du bo på det nybyggede hotel Amari nord for Galle, og du kan kombinere afslappende strandliv med menneskemylder i Sri Lankas fjerde største by.

Hikkaduwa

Rejs til badebyen Hikkaduwa - en af Sri Lankas ældste og mest populære feriebyer, med en lokal stemning. Det er et ferieparadis for dig, som kan lide at bruge dine feriedage på dykning og snorkling, og er et perfekt udgangspunkt for udflugter i området. Om aftenen vågner strandbarerne, og her er et tilbagelænet og herligt strandliv.