Bentota

  • • Naturskønne omgivelser.
  • • Kombinér med en rundrejse
  • • Smukke strande

Apollo Service Line

På rejsemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, kontakte os via telefon, sms og e-mail, som besvares af vores skandinavisk- og engelsktalende Apollo-personale. Aktuelt telefonnummer til Apollo Service Line fås via sms kort før afrejse.

Rejs til Sri Lanka og oplev rolige Bentota - en rejse som garanterer vidunderlige strande og ægte lokalkolorit i naturskønne omgivelser.

Populære hoteller Bentota


Fakta om Bentota

Tidsforskel

Dansk tid +4,5 timer.

Transfer

Fra lufthavnen tager det ca. 2 timer med bus til Bentota. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen. Transfertiden kan variere afhængig af trafiksituationen.

Strande

Bentota har lange, dejlige strande med finkornet sand og svajende palmer langs strandkanten. Strøm og høje bølger forekommer. Stranden er de lokale fiskeres arbejdsplads. Det er forbudt at være topløs på stranden.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 30°c
feb 30°c
mar 31°c
apr 31°c
maj 30°c
jun 30°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 29°c
okt 29°c
nov 29°c
dec 29°c

Andre rejsemål Sri Lanka

Kosgoda

Rejs til den lille kystby Kosgoda i Sri Lanka. Her kan du se frem til en rolig og afslappende ferie med dovne dage på stranden og dejlige svømmeture i Det Indiske Ocean. Her kan du også benytte lejligheden til at opdage interessante seværdigheder og vidunderlige naturoplevelser.

Galle

Rejs til den farvestrålende havneby Galle på sydlige Sri Lanka. Kombiner afslappende strandliv med menneskemylder i Sri Lankas fjerde største by.

Negombo

Negombo er en farverig by, som ligger ca. 20 km nord for hovedstaden Colombo. Du flyver hertil med 5-stjernede Qatar Airways og kan vælge mellem flere hoteller, der alle er omgivet af smukke kokospalmer lige ved stranden.

Hikkaduwa

Rejs til badebyen Hikkaduwa - en af Sri Lankas ældste og mest populære feriebyer, med en lokal stemning. Det er et ferieparadis for dig, som kan lide at bruge dine feriedage på dykning og snorkling, og er et perfekt udgangspunkt for udflugter i området. Om aftenen vågner strandbarerne, og her er et tilbagelænet og herligt strandliv.