Caybeach Meloneras

Caybeach Meloneras har alt til en hyggelig og afslappende familieferie med flere pools, et plaskebassin til de mindste og en børneklub med sjove og spændende aktiviteter. Hotellet er også velegnet til dem, der vil slappe af og spille golf, tage en dejlig og afslappende tur nede ved klitterne og spise en god middag eller måske spille padel eller tage en runde på minigolfbanen. Hotellet har alt fra dobbeltværelser til den lille familie til 3-værelses lejligheder til den store familie, der kan rumme op til seks personer.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 2-4 personer, heraf 2 børn. 2-værelses lejligheder superior for 2-4 personer , heraf 2 børn. 3-værelses lejligheder for 4-6 personer, heraf 2 børn. 3-værelses lejligheder superior for 4-6 personer, heraf 2 børn. Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det bedste er, at der er forskellige poolområder, der ikke er for store og overvældende. Børnepoo...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 700 m
Til centrum: 900 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Caybeach Meloneras har tre pools og en separat børnepool. Solstole og parasoller samt poolhåndklæder mod betaling. De 3 pools er opvarmet om vinteren (oktober til marts) til mindst 22 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. En plaskebassin for de mindste børn at lege i og en jacuzzi kun for voksne.

I hotellets buffetrestaurant kan du nyde morgenmad og middag, og i løbet af dagen serveres drikkevarer og lette måltider i poolbaren. Dresscode - lange bukser til mænd til middag.

Hotellet tilbyder et stort udvalg af sport og aktiviteter. Her er minigolf, og padelbane mod betaling, bordtennis mod betaling, billard mod betaling og vandgymnastik. I hotellets wellness-center kan du nyde massage og forskellige skønhedsbehandlinger. Der er også sauna og dampbad, som kan benyttes gratis for hotellets gæster. Fitnessrum med en aldersgrænse på 18 år. Børneklub i hotellets regi or børn i alderen 4-12 med engelsktalende personale. Legeplads.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Minimarked. Vaskeservice mod betaling. Strygejern og strygebræt i receptionen mod depositum. En ventilator er tilgængelig mod betaling i receptionen. Omkring 700 meter til stranden Playa Meloneras, 900 meter til Varadero indkøbscentret. Cirka 2 kilometer til Golf Maspalomas. Turistområde med trafik, der kan opfattes som forstyrrende for nogle værelser og lejligheder.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmadsbuffet
  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres mellem kl. 08.00-10-00 og middagen serveres mellem kl. 19.00-21.00. Bor du på hotellet i julen og nytåret og bestiller halvpension, er julemiddage (24/12 og 25/12) og nytårsmiddag inkluderet.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Meloneras

Lopesan Costa Meloneras Resort Spa & Casino

På smukke Lopesan Costa Meloneras kan du tilbringe en skøn ferie. Her bor du nær havet og tæt på sanddynerne i Maspalomas. Dette er et hotel, man ikke har lyst til at forlade igen.

Lopesan Baobab Resort - vinter

Velkommen til det skønne Lopesan Baobab Resort – et af vores mest populære Apollo Mondo Family-hoteller, ved Maspalomas' mægtige sanddyner. Her er alt, hvad der skal til for en skøn familieferie – børneklub, svømmeskole, kaffe- og juicebaren Mondo Café samt gratis træning med skandinavisktalende Apollo personale. Desuden indgår halvpension i prisen.

Faro, a Lopesan Collection Hotel

Nyd en vidunderlig afslappet ferie på dette eksklusive hotel med et stilfuldt design og en uovertruffen beliggenhed lige ved Maspalomas fyrtårn og promenade. På taget ligger Blue Marlin Ibiza Sky Lounge med infinity-pools og populære restauranter og barer. Faro, et Lopesan Collection Hotel – et moderne hotel for voksne livsnydere!

Lopesan Baobab Resort - sommer

Populære Lopesan Baobab Resort er beliggende ved Maspalomas' mægtige sanddyner på Gran Canaria. Hotellet har mange tilbagevendende gæster, en spektakulær arkitektur, flere pools, lækre restauranter og smukke værelser.

Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso

Oplev den rolige og smukke atmosfære på Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso, et fantastisk luksushotel ved strandpromenaden i Meloneras. Her bor du i store og lyse dobbeltværelser eller suiter.