2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofaen. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Gratis aircondition i soveværelset - fjernbetjening mod depositum. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler - fjernbetjening mod depositum. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Terasse. På terrassen er der solstole samt stole og borde.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

2-værelses lejligheder superior

2-værelses lejligheder superior med et soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofaen. Ekstra puder og poolhåndklæder samt mousserende vin og nødder er i lejligheden ved ankomst. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Gratis aircondition i soveværelset - fjernbetjening mod depositum. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler - fjernbetjening mod depositum. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Terasse. På terrassen er der solstole, sofa, lænestol samt stole og borde.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder er i etage og består af en 2-værelses lejligheder i underetagen med terrasse og et dobbeltværelse på øverste etage med balkon. På terrassen er der solstole samt borde og stole. I stueetagen er der soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med hårtørrer, bruser og toilet samt kombineret opholdsrum med minikøkken med mulighed for ekstra senge i sovesofa. Ovenpå er der soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med hårtørrer, bruser og toilet. Der er niveauforskelle i lejligheden med to trin til døren, der fører op til overetagen. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Gratis aircondition i soveværelserne - fjernbetjening mod depositum. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler - fjernbetjening mod depositum. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 4-6 personer, heraf 3 børn.

3-værelses lejlighed, superior

3-værelses lejlighederne superior er i etage og består af en 2-værelses lejlighed i underetagen med terrasse og et dobbeltværelse på øverste etage med balkon. På terrassen er der sofa, solstole og bord og stole. I stueetagen er der soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med hårtørrer, bruser og toilet samt kombineret opholdsrum med minikøkken med mulighed for opredning i sovesofa. Ovenpå er der soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med hårtørrer, bruser og toilet. Der er niveauforskelle i lejligheden med to trin til døren, der fører op til overetagen. Ekstra puder og poolhåndklæder samt mousserende vin og nødder er i lejligheden ved ankomst. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Gratis aircondition i soveværelserne - fjernbetjening mod depositum. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler - fjernbetjening mod depositum. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 4-6 personer, heraf 3 børn.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med to enkeltsenge. Gratis wifi og aircondition - fjernbetjening mod depositum. Deponering mod betaling. Minibar. El-kedel. Tv med internationale kanaler - fjernbetjening mod depositum. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-2 personer.

Superior-værelser

Superior-værelser med to enkeltsenge. Gratis wifi og aircondition - fjernbetjening mod depositum. Deponering mod betaling. Minibar. El-kedel. Ekstra puder og poolhåndklæder samt mousserende vin og nødder er på værelset ved ankomst. Tv med internationale kanaler - fjernbetjening mod depositum. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-2 personer.