Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,8 ud af 10 baseret på 28 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,8 / 10
Rengøring
 
7,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,7 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,5 / 10
Service
 
7,8 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Det bedste er, at der er forskellige poolområder, der ikke er for store og overvældende. Børnepoolen med legeredskaber er perfekt for små børn.
-
Hotellet er altså lidt slidt. Herudover er det ret vildt, at man skal betale depositum for ALT (fjernbetjening, safetyboks-nøgle, minigolfkøller, poolhåndklæder). Er der virkelig så mange af deres gæster, der stjæler? Maden var ret skuffende.

Bekræftet køb : 2024-02-17


7 ud af 10

+
Maden
-
Apollo beskrev det så vi opfattede det som 4 stjernet hvilket standarden ikke helt levede op til - udmærket 3 stjernet….

Bekræftet køb : 2024-02-10


8 ud af 10

+
Fine udendørsfaciliteter, både generelt og ved lejligheden
-
Vi blev "opgraderet" til en lejlighed i stueplan. For så vidt ok, men selve lejligheden var meget slidt. Låger hang, døre kunne ikke lukkes.

Bekræftet køb : 2024-02-10


8 ud af 10

+
Stille og roligt
-

Bekræftet køb : 2024-02-03


10 ud af 10

+
Alt var i orden
-
Værelset var meget lille.

Bekræftet køb : 2024-01-27


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-01-20


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-01-13


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

70% af gæsterne anbefaler

599 bedømmelser
Meget godt
 
190
Godt
 
242
Middel
 
115
Mindre godt
 
34
Dårligt
 
18

5 nyeste bedømmelser

18-01-2024

af 841kristianr Næstved, Danmark

Gæster er til besvær

Fik en lejlighed bagest i komplekset ved gym afdelingen. Det viste sig at være et rigtig godt valg. Der var stille og roligt. Gode senge og ok køkken. Vi var på stedet sidste år og en ting som ikke er forbedret, er modtagelsen i receptionen. Det er samme personale som sidste år, de virker mest som om de havde det bedst uden gæster. Der er ikke den store service, på trods af 3 ansatte i receptionen, er der kun en som kan betjene kunder i oldnordisk tempo. Vi kom omkring kl. 12 til stedet og havde håbet at kunne checke lidt før kl. 15. Det kunne vi selvfølgelig ikke, hvilket også er reglerne. Vi havde dog håbet på at, så snart værelset var klar, ville vi få besked og kunne flytte ind lidt tidligere. Receptionisten havde et fint kig til os under hele ventetiden. Kl. 15 henvendte jeg så til receptionen og sjovt nok lå en seddel med at værelset var klar. Den havde nok ligget der en times tid. Det bekræftede blot vor antagelse i, at man helst er foruden gæster. Vi kommer ikke igen.

 
08-03-2017

af Casper-H-Denmark København, Danmark

En forventning

Da vi tog afsted havde vi ikke store forventninger om det er det sted man kan sige at vi bliver en del positiv overrasket, stedet har tre swimmingpools tre jacuzzi en minigolfbane en tennisbane en form for wellness et træningscenter som jeg ikke ville råbe så højt hurra for da de manglede de mest basale ting, hvad jeg godt kan blive ked af da jeg havde læst at der var træningscenter og træner hver dag. Selve værelset hvor meget passende der var et soveværelse og et køkken og en lille stue hvor ekstra oprydningen var i stuen det er minus at ekstra oprydningen ikke var blevet gjort klar til den tredje Person at vi selv måtte gå op i receptionen og bede om at få redt op og det endte med at der var en der kom med sengetøj og så kunne man selv gøre det hvad er det for en service? Det er der så kunne godt være en lille smule medtaget men det var ikke noget man lagde mærke til som sådan. Morgenbuffeten var lækker og stor men det kunne godt blive lidt ensformigt når man havde været der i fire dage. Hvis du skulle have en form for alle Carter skulle ned til poolbarn dette sted er ikke et sted jeg vil anbefale at spise da selve maden fra en mcDonalds er bedre. og den kvindelige tjeneren var ikke særlig smilende. Det store minus jeg vil sige der var det hele hotellet var at de reklamerer med WiFi men du har kun 10 minutter gratis ellers så skal du betale for de 20 € for syv dage eller 10 euro for fem dage det synes jeg ikke er i orden. Det er stor klud svar efter man havde boet da par dage kunne man få hjælp med at få receptionen der var ikke et øje tørt så det gør at det ikke var en totalt dårlig oplevelse dette er en meget passende sted for alle slags mennesker

 
13-12-2015

af PalleBayHansen Solrød, Danmark

HOTLLET ER KUN 3 STJERNER OG IKKE FIRE SOM STAR TOUR HÆVDER.

Vi var på dette hotel i uge 49- 2015.og Star Tour skriver i deres annonce, at hotellet er til fire stjerner,men det er kun til TRE STJERNER sammenlignet med andre Blue Star hoteller. Vi fik en lejlighed ved bagindgangen ,og der var bl. a. kun rengøring tre gange på een uge. Beliggenheden var perfekt ved vejen,når vi skulle ud og spise,tog vi en taxa 2,4euro til Varaderocentret,og på første sal lå der med udsigt over havet restaurant PAMPA hvor vi spiste tre gange,--maden m.v. var super. Lidt længere nede ad strandpromenaden lå der en Steak House restaurent og en fiskerestaurent -begge på 1.sal og med udsigt over havet.Grand Italia længere henne mod Fyret,var også god,--vi spiste der een gang alle tre steder. Tag bussen til Morgan og sejl tilbage til Anginiugin,det gjorde vi denne gang,og der er hyggeligt i Morgan Havn. En tur ud af baglågen og ned ad bakken,-drej til vendtre og gå langs med stranden ind til Fyret,og i kommer til restauranter,butikker,hoteller m.v. Palle Bay Hansen.

 
26-11-2013

af SafranDk København, Danmark

Godt hotel til pengene, hold jer fra aftenbuffeten

Rigtig gode lejligheder, rene og pæne, godt møbleret og med et tilfredstilende køkken. Gode pool områder til både voksne og børn. Venlige og hjælpsomme personaler. God morgenbuffet med lidt for enhver smag. Lad for gud skyld aftenbuffeten være. Den er ikke noget værd. Området ligger stille og roligt, men henvender sig primært til pool og strandmennesker, men det gælder vist hele syd-øen. Det kan varmt anbefales at leje bil hvis man ikke kan magte at dase en hel uge.

 
20-04-2024

af miriamzeevenhooven Haag, Holland

Fijn complex voor een redelijke prijs.

Top locatie! Fijn complex voor een redelijke prijs. Prima huisjes, qua ligging moet je een beetje geluk hebben. Ook fijn dat er een minisupermarkt is op het complex. De appartementen zijn beneden, de hotelkamers boven. Poolbar is wel aan de prijs.