Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På det skønne lejlighedshotel Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club bor du i moderne og veludstyrede lejligheder med plads op til 7 personer. På hotellet er der et dejligt poolområde, og strandpromenaden, der tager dig ind til Arguineguin, ligger kun et stenkast væk. Hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra på ferien, kan du booke en lejlighed med privat pool med både spiseplads og solstole på terrassen.


Værelsestyper

3-værelses lejligheder for 2-6 personer, heraf 1 barn. 3-værelses lejligheder i etage for 2-6 personer, heraf 1 barn. 3-værelses lejligheder i etage med privat pool, for 2-6 personer, heraf 1 barn. 3-værelses lejligheder med privat pool for 2-6 personer, heraf 1 barn. 4-værelses lejligheder med privat pool for 4-7 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

God og venlig service når vi havde brug for hjælp. Og det var vi desværre så uheldig at vi havde....
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club bor du i dejlige lejligheder med plads til den store familie. Visse lejligheder har privat pool.

På hotellets tagterrasse findes en infinitypool med fantastisk udsigt over havet. Solstole og parasoller. Poolen er opvarmet fra start november til april til mindst 22 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Hotellet ligger lige ved havet, men for at komme til en badevenlig strand, skal man gå ca. 300 meter.

Hotellet har en restaurant hvor man spiser morgenmadsbuffet samt en á la carte restaurant, der byder på blandt andet velsmagende grillretter, bordreservation er påkrævet. Lobbybar.

Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club har et fitnessrum. I forbindelse med hotellet ligger et surfcenter, hvor du finder udstyr til forskellige former for surfing. Her kan du også finde et cykelcenter, hvor du kan opbevare din cykel men også reparere den, hvis det er nødvendigt. Legeplads. Spillerum med blandt andet bordhockey, bordtennis og billard.

Gratis wifi på hele hotellet. Supermarked nær hotellet. Ca. 1 kilometer til centrum af Arguineguin hvor du finder et marked, små hyggelige tapasbarer og butikker. Ladestation til elbiler, mod betaling.

Perchel Beach Club
Ved siden af Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club finder du den eksklusive Perchel Beach Club. En oase for hele familien med en imponerende infinity-pool, luksuriøse solstole og en plaske/legeplads til børnene. Perchel Beach Club har også et par gode restauranter. Som gæst hos Cordial Santa Águeda har du gratis adgang mandag til fredag og kan benytte pool, solstole og plaske/legeplads. På lørdage, søndage og helligdage får hotellets gæster 50% rabat på entréen til Perchel Beach Club - betales direkte til hotellet. Der er også Callao Spa Center med massage, sauna, dampbad og pool - alt sammen mod betaling.

Miljømærkning
Hotellet arbejder aktivt med bæredygtighed og er certificeret af Biosphere Sustainable Lifestyle. Certificeringen er baseret på FN's mål for bæredygtig udvikling. Læs mere om Biosphere Sustainable her.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Arguineguin/Patalavaca

Arguineguin Park by Servatur

Arguineguin Park by Servatur er et flot lejlighedshotel med gåafstand til både centrum og strand i den charmerende fiskerby Arguineguin. Her bor du i moderne og rummelige lejligheder, og alle pools på hotellet er opvarmet.