3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder beliggende i hovedbygningen. To soveværelser med to enkeltsenge i hvert. Opholdsrum med sovesofa og tv med internationale kanaler. Køkken med køleskab, fryser, mikroovn, opvaskemaskine, brødrister, kaffemaskine og el-kedel. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Aircondition. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-6 personer, heraf 1 barn.

3-værelses lejligheder i etage

3-værelses lejlighederne ligger i hotellets hovedbygning.

I stueetagen er der kombineret opholdsrum med minikøkken og aircondition, mulighed for ekstra opredning i sovesofa, badeværelse med hårtørrer, bruser og toilet samt soveværelse med aircondition, to enkeltsenge og tv med internationale kanaler. Ovenpå er der soveværelse med aircondition, to enkeltsenge og tv med internationale kanaler samt badeværelse med hårtørrer, bruser og toilet. På tagterrassen er der spiseplads og solstole. Minikøkken med køleskab, fryser, mikroovn, fire kogeplader, opvaskemaskine, brødrister, kaffemaskine, el-kedel, saftpresser, æggekoger og enkelt køkkenudstyr.

Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Badekåber og poolhåndklæder. Vaskemaskine og tørretumbler.

Antal personer: 2-6 personer, heraf 1 barn.

3-værelses lejligheder i etage med privat pool

3-værelses lejligheder i etage med terasse og privat pool. Lejlighederne er beliggende i bygninger med to lejligheder i hver bygning på hotelområdet.

I stueetagen er der kombineret opholdsrum med minikøkken og aircondition, mulighed for ekstra opredning i sovesofa, badeværelse med hårtørrer, bruser og toilet samt soveværelse med aircondition, to enkeltsenge og tv med internationale kanaler. Ovenpå er der soveværelse med aircondition, to enkeltsenge og tv med internationale kanaler samt badeværelse med hårtørrer, bruser og toilet. På terrassen er der spiseplads, solstole og parasoller samt bruser.

Minikøkken med køleskab, fryser, mikroovn, fire kogeplader, opvaskemaskine, brødrister, kaffemaskine, el-kedel, saftpresser, æggekoger og enkelt køkkenudstyr.

Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Badekåber og poolhåndklæder. Vaskemaskine og tørretumbler.

Antal personer: 2-6 personer, heraf 1 barn.

3-værelses lejligheder med privat pool

3-værelses lejligheder med privat pool. To soveværelser med to enkeltsenge i hvert. Opholdsrum med sovesofa og tv med internationale kanaler. Køkken med køleskab, fryser, mikroovn, opvaskemaskine, brødrister, kaffemaskine og el-kedel. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Aircondition. To badeværelser med bruser og toilet. Hårtørrer. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-6 personer, heraf 1 barn.

4-værelses lejligheder med privat pool

4-værelses lejligheder med privat pool. Tre soveværelser med to enkeltsenge i hvert. Opholdsrum med sovesofa og tv med internationale kanaler. Køkken med køleskab, fryser, mikroovn, opvaskemaskine, brødrister, kaffemaskine og el-kedel. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Aircondition. To badeværelser med bruser og toilet. Hårtørrer. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 4-7 personer, heraf 1 barn.