3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med balkon eller terrasse. Lejlighederne ligger i hovedbygningen. To soveværelser og kombineret opholdsrum/minikøkken. To enkeltsenge i hvert soveværelse. Minikøkken med køleskab, fryser, mikroovn, opvaskemaskine, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber. Poolhåndklæder. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 80 kvm.
Antal personer: 2-6 personer, heraf 1 barn.

3-værelses lejlighed i etage med privat pool

3-værelses lejligheder i etage med terrasse og privat pool. Lejlighederne ligger i mindre bygninger med to lejligheder i hver. Poolen er opvarmet om vinteren til cirka 22 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr

På entréetagen er der soveværelse med aircondition, to enkeltsenge og tv med internationale kanaler samt badeværelse med hårtørrer, bruser og toilet. På terrassen er der spiseplads, solstole og parasoller samt bruser. Ovenpå er der kombineret opholdsrum/minikøkken og aircondition, mulighed for ekstra opredning i sovesofa, badeværelse med hårtørrer, bruser og toilet samt soveværelse med aircondition, to enkeltsenge og tv med internationale kanaler. Minikøkken med køleskab, fryser, mikroovn, fire kogeplader, opvaskemaskine, brødrister, kaffemaskine, el-kedel, juicer, æggekoger og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og poolhåndklæder. Vaskemaskine og tørretumbler. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 86 kvm.
Antal personer: 2-6 personer, heraf 1 barn.

3-værelses lejlighed med privat pool

3-værelses lejligheder med terrasse og privat pool. På terrassen er der stole og borde, spiseborde og solstole. Poolen er opvarmet om vinteren til ca. 22 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr To soveværelser og kombineret opholdsrum/minikøkken. To enkeltsenge i hvert soveværelse. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, fryser, mikroovn, opvaskemaskine, brødrister, kaffemaskine, æggekoger, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Badekåber. Poolhåndklæder. Hårtørrer. To badeværelser med bruser. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 86 kvm.
Antal personer: 2-6 personer, heraf 1 barn.

3-værelses lejligheder i etage

3-værelses lejligheder i etage med terrasse. Indgang via terrassen som har spiseplads og solstole. Lejlighederne kan ligge i hovedbygningen eller i en separat bygning. To soveværelser og en kombineret opholdsrum og minikøkken. På nedre plan findes soveværelse med to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofaer og minikøkken med køleskab, fryser, mikroovn, keramisk kogeplade, opvaskemaskine, brødrister, kaffemaskine, el-kedel, juicepresser, æggekoger og enkelt køkkenudstyr. Vaskemaskine og tørretumbler samt badeværelse med hårtørrer, bruser og toilet. En trappe op eller en trappe ned - alt efter hvor på hotellet lejlighederne ligger, er der soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med hårtørrer, bruser og toilet. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og poolhåndklæder. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 80 kvm.
Antal personer: 2-6 personer, heraf 1 barn.

4-værelses lejlighed med privat pool

4-værelses lejligheder med havudsigt, privat pool på terrassen og med den bedste beliggenhed indenfor hotellet - tæt på havet. Poolen er opvarmet om vinteren til 22 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. På terrassen er der loungesofaer, spiseplads og solstole. Tre soveværelser og kombineret opholdsrum/minikøkken. To enkeltsenge i hvert soveværelse. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, fryser, mikroovn, opvaskemaskine, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Poolhåndklæder. Hårtørrer. To badeværelser med bruser og toilet, hvoraf det ene har badekar. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 120 kvm.
Antal personer: 4-7 personer, heraf 1 barn.