Cordial Santa Águeda

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

På det nybyggede lejlighedshotel Cordial Santa Águeda bor du i moderne og veludstyrede lejligheder med plads til mange. På hotellet er der et dejligt poolområde, og stranden Playa de Pajar ligger kun et stenkast væk. Hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra på ferien, kan du booke en lejlighed med privat pool.

Ugens Deal: Rejser i januar

Book senest den 26/9 og få 500,- rabat pr. person i ordinær seng på alle rejser til Gran Canaria, Fuerteventura, Tenerife, La GomeraMadeira og Egypten med afrejse i perioden 1/1 2022-30/1 2022. Gælder ordinære charterrejser med charterfly+hotel og kun nybookinger. Gælder ikke grupperejser eller vores fleksible rejser, som storbyferie. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. 

 


Værelsestyper

3-værelses lejligheder for 2-6 personer, heraf 1 barn. 3-værelses lejligheder med privat pool for 2-6 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På nybyggede Cordial Santa Águeda bor du i dejlige lejligheder med plads til den store familie. Visse lejligheder har privat pool.

På hotellet er der poolområde med solstole og parasoller, og havet findes lige nedenfor hotellet. Poolen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Restaurant og lobbybar.

Fitnessrum. Gratis wifi. Døgnåben reception. Ca. 1 km til centrum af Arguineguin. Lokaltrafik.

Måltider

Ingen. Morgenmad kan tilkøbes.

Vær opmærksom på

Fitnessrum og restaurant er lukket.