Cordial Santa Águeda

På det nybyggede lejlighedshotel Cordial Santa Águeda bor du i moderne og veludstyrede lejligheder med plads til mange. På hotellet er der et dejligt poolområde, og strandpromenaden, der tager dig ind til Arguineguin, ligger kun et stenkast væk. Hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra på ferien, kan du booke en lejlighed med privat pool.

få rabat på vinterferien

Få book tidligt-rabat på 500,- pr. person til De Kanariske Øer, Madeira, Dubai & Emiraterne, Egypten & Mauritius. Til Thailand får du 1000,- pr. booking. Gælder for rejser med afrejse 1. november 2022 - 31. marts 2023 og kun på nybookinger der foretages i perioden 5.-31. maj 2022. Gælder ikke grupperejser. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. Læs mere her »


Værelsestyper

3-værelses lejligheder for 2-6 personer, heraf 1 barn. 3-værelses lejligheder med privat pool for 2-6 personer, heraf 1 barn. 4-værelses lejligheder med privat pool for 4-7 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Lejlighedens størrelse og indretning samt en stor- solrig terrasse med afskærmende grønne beplantninger.
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På nybyggede Cordial Santa Águeda bor du i dejlige lejligheder med plads til den store familie. Visse lejligheder har privat pool.

På hotellet er der poolområde med solstole og parasoller. Infinity pool på tagterrassen med fantastisk udsigt over havet. Hotellet ligger lige ved havet, men for at komme til en badevenlig strand, skal man gå ca. 300 meter. Poolen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr.

Hotellet har en a la carte-restaurant, der bl.a. tilbyder lækre grillretter. Lobbybar. Gratis wifi. Fitnessrum. Døgnåben reception. Ca. 1 km til centrum af Arguineguin. Lokaltrafik.

Perchel Beach Club
Ved siden af Cordial Santa Águeda ligger den eksklusive Perchel Beach Club. En oase for hele familien med imponerende infinity-pool, luksuriøse solstole og plaske-/legeplads til børnene. Perchel Beach Club har også et par gode restauranter. Adgang til Perchel Beach Club er mod betaling og betales direkte til hotellet. Hotellets gæster får 50 % rabat på entréen.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad

Vær opmærksom på

I sommersæsonen 2022 kan man være op til 8 personer, heraf 2 børn i 4-værelses lejligheder med privat pool.

Alle hoteller i Arguineguin/Patalavaca

Arguineguin Park by Servatur

Arguineguin Park by Servatur er et flot lejlighedshotel med gåafstand til både centrum og strand i den charmerende fiskerby Arguineguin. Her bor du i moderne og rummelige lejligheder, og alle pools på hotellet er opvarmet.