Vincci Seleccion Estrella del Mar

Velkommen til det luksuriøse hotel Vincci Selection Estrella del Mar, inspireret af Orienten og med en perfekt beliggenhed i gåafstand fra Playa Elviria. Der er en populær Beach Club, gode restauranter, dejlige poolområder og en stor have, hvor du kan nyde stilheden.


Værelsestyper

Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper


Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 10 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Vincci Seleccion Estrella del Mar er et flot hotel, hvor moderne arkitektur kombineres med arabisk-middelhavsstil.

Poolområde med tre pools og en separat børnepool. Solstole og parasoller ved poolen samt en poolbar. På stranden har hotellet en stor Beach Club (mod betaling. Oftest 16 år som aldersgrænse, men visse dage/tidspunkter er børn tilladt) med flere pools, loungebar, der ofte har livemusik og en fiskerestaurant. På hotellets Beach Club er der også hotellets fitnessrum og spa (både mod betaling og en aldersgrænse på 16 år) med mulighed for behandlinger, massage, sauna, isfontæne mm. Solstole og parasoller er placeret tæt på stranden.

Hotellet har buffetrestauranten La Acequia, som serverer morgenmad og aftensmad, og der er også en á la carte-restaurant, La Baraka, som byder på middelhavskøkken.

Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale. Spillerum. Cykeludlejning. Vil du spille golf, ligger Greenlife Marbella Golf Club tæt på hotellet. Ca. 10 kilometer til centrum af Marbella. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Alle hoteller i Marbella & Puerto Banus

Occidental Puerto Banús

I hjertet af Puerto Banús, i gåafstand fra både den berømte lystbådehavn og den dejlige strand, ligger det fine hotel Occidental Puerto Banús. Her venter et frodigt poolområde og flere hyggelige restauranter. I en radius af 20 kilometer finder du 22 golfbaner.

Hard Rock Hotel Marbella

Hard Rock Hotel Marbella byder på en ægte rock'n'roll følelse og er velegnet til dem, der stiller høje krav til komfort. Hard Rock Hotel Marbella er et mødested for musikelskere i alle aldre med en udendørs scene til koncerter. Et ophold her er en sjov og anderledes ferieoplevelse!