H10 Estepona Palace

På H10 Estepona Palace kan du tilbringe afslappende dage ved de hyggelige poolområder men også benytte lejligheden til at spille golf, da hotellet ligger tæt på mange fine golfbaner på Costa del Sol. Her kan du også leje en cykel, forkæle dig selv med en spa-behandling eller spise god spansk mad. Bienvenido til det hvide sandslot!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 4-5 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,6 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

H10 Estepona Palace ligner næsten et hvidt sandslot. Den er stor, pæn, har tinder og tårne og ligger lige over stranden. På hotellet finder du et smukt poolområde, hvor palmerne står stolte og giver lidt skygge til de laguneformede bassiner. En pool er opvarmet om vinteren til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Der er også en børnepool. Gratis solstole og parasoller. Poolhåndklæder er inkluderet.

Du kan spise godt i hotellets buffetrestaurant Alborán. Her serveres morgenmad, frokost og aftensmad. I a la carte-restauranten Thalassa Bar and Restaurant serveres frokost. Her kan du spise Gazpacho og lokale retter fra Malaga-området. Hotellet har to barer, hvoraf den ene kun er åben om sommeren. Lange bukser til mænd til middag.

Nedenfor hotellet ligger sandstranden Guadalobón med solstole og parasoller til hotellets gæster. Bestil greenfee på hotellet og spil på nogle af de fineste baner på Costa del Sol. Hotellet har spa med pool, jacuzzi og sauna samt diverse spabehandlinger - alt sammen mod betaling. Man skal minimum være 16 år for at benytte poolen, jacuzzien og saunaen. Der er også forskellige aktiviteter såsom yoga og pilates. Der er gratis adgang til hotellets fitnessrum. Legeplads. Billard mod betaling.

Gratis wifi overalt på hotellet. Parkering mod betaling.

Den større strand Playa de Cristo er omkring 1 kilometer. Inden for nem gåafstand (1,6 kilometer) finder du Esteponas havn med et lille udvalg af restauranter og til de ældre og charmerende dele af Estepona (Centro Histórico de Estepona) er der omkring 2,5 kilometer. Der er 83 kilometer til Malaga og 95 kilometer til Malaga lufthavn.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Alboran, kl. 07.30-10.30
 • Frokostbuffet i restaurant Alboran, kl. 13.00-15.30
 • Middagsbuffet i restaurant Alboran, kl. 19.00-22.00
 • Hamburgere, sandwich, pizza, yoghurt og frugt i Thalassa Restaurant, kl. 10.30-18.30
 • Kager, yoghurt og frugt samt kaffe eller te i Thalassa Restaurant, kl. 15.30-18.30
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drinks ad libitum, kl. 08.00-24.00
 • Lobbybaren er åben fra kl. 17.00-24.00 og serverer ikke kun drikkevarer, men også lettere anretninger kl. 17.00-18.30

Ændringer kan forekomme. For identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive er gældende fra check-in til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Estepona

Sol Marbella Estepona Atalaya Park

Hotel Sol Marbella Estepona Atalaya Park er ideelt for hele familien tæt på stranden. Her kan du afveksle dovne dage ved poolen på hotellet med en svømmetur i havet eller en runde på golfbanen. For de mindste i familien er der en stor børnepool med vandleg.