Rejser uden børn – nyd afslapning og en pause fra hverdagen

Nogle gange kan det være skønt at slippe for støj og uro ved poolen eller i restauranten. Måske vil du rejse med din bedste ven eller din partner og ser frem til en afslappende ferie og en pause fra hverdagen.
Nedenfor har vi samlet forskellige muligheder for en ferie, der passer det voksne publikum bedst. Det kan være alt fra et charmerende hotel med aldersgrænse til et særligt udvalgt rejsemål, der er som skabt til en ferie med det lille ekstra. Se vores inspiration nedenfor og find en rejse, som passer netop dig.

Bryllupsrejser

Bryllupsrejse på en smuk paradisstrand eller en romantisk weekend? Vi anbefaler rejsemål og hoteller til en uforglemmelig bryllupsrejse!

Træningsrejser

Vi har et stort udbud af træningsrejser og træningscamps, som passer alle – lige fra elite sportsudøveren til den der blot ønsker at være aktiv.

Eksklusive hoteller

Kun det bedste: de mest luksuriøse hoteller på nogle af verdens bedste rejsemål. Her er service i fokus, og alt er udtænkt til mindste detalje.

Eksklusive hoteller

Din græske bucket-list

Grækenland er meget mere end sine største og mest populære øer. Planlæg årets sommerferie til én af disse i stedet for, og du vil garanteret forelske dig på ny! 

10 øer i Grækenland

Strandhoteller

Mærk duften af havet fra hotelværelset når du har havudsigt og vågn op til lyden af bølgernes brusen! Her har vi samlet nogle af vores populære hoteller, der ligger lige ved stranden.

Se alle hoteller nær stranden

Anbefalede rejsemål for dig, der rejser uden børn