Bryllup

Bryllupsrejser - gør rejsen uforglemmelig med Apollo

Vil du nyde din bryllupsrejse på en lækker paradisstrand eller tage på romantisk weekend? Uanset hvad, så egner nogle af vores rejsemål sig ekstra godt til bryllupsrejser, og selvom bryllupsrejsen nok skal blive uforglemmelig, så hjælper det altid at finde en rejse, som har en smuk beliggenhed, førsteklasses service, god mad og selvfølgelig, en romantisk atmosfære.

Hos Apollo finder du alle typer bryllupsrejser, fra luksus i Caribien til romantiske hoteller ved Middelhavet. Eller hvad med et familiehotel til jer, der gerne vil have børnene med? Nedenfor kan I klikke jer videre, se billeder, drømme jer væk – og bestille jeres livs bryllupsrejse.

 


Romantiske rejsemål
Eksotiske rejsemål længere væk eller vidunderlige Middelhavsperler? Find jeres drømmerejse i dag og begynd at længes!

Bali

På tropiske Bali kan du bo på smukke hoteller, der ligger direkte ved smukke, hvide sandstrande. Flot natur, spa-behandlinger og god mad gør jeres bryllupsrejse til noget helt unikt.

Rejser til Bali

Vietnam

Vietnam er landet med venlige mennesker, kultur, madoplevelser og vidunderlige strande. Et perfekt rejsemål på jeres bryllupsrejse.

Rejser til Vietnam

Thailand

I Thailand venter fantastiske strande og lave priser året rundt. Nyd romantiske middage direkte på stranden og det afslappende tropiske miljø.

Rejser til Thailand

Dubai

Dubai passer perfekt til dem, som vil kombinere luksuriøse hoteller og fine strande med et fantastisk udbud af restauranter og spændende oplevelser.

Rejser til Dubai

Grækenland

Grækenland er perfekt, hvis I ønsker en mere prisvenlig bryllupsrejse i sommerhalvåret. Oplev fx romantiske Santorini eller Parga.

Rejser til Grækenland

Kroatien

Krystalklart vand, interessante seværdigheder og god mad - I Kroatien er der alle muligheder for en fantastisk bryllupsrejse. 

Rejser til Kroatien

Italien

Venedig, Toscana, Rom, Amalfikysten, skønne strande på Sicilien og Sardinien – Italien er som skabt til romantiske bryllupsrejser. Til Italien pakker du selv rejsen.

Rejser til Italien

Hvilken rejsetype passer jer?

Romantisk weekend i en hyggelig by, et luksuriøst krydstogt eller en bryllupsrejse I selv arrangerer... Eller hvorfor ikke blive gift i udlandet?

Romantisk weekend ❤

Apollo tilbyder weekendrejser til romantiske byer over hele verden - perfekt til jer, som vil på en kortere bryllupsrejse. Paris, Rom, Prag og Barcelona er nogle af de populære favoritter til en weekend i romantikkens tegn.

Romantik til havs

Vil I på en bryllupsrejse, som er både bekvem og oplevelsesrig? Så prøv et krydstogt! Oplev Caribiens turkisblå hav og kridhvide strande eller den hyggelige Middelhavscharme. 

Tag på et romantisk krydstogt

Kombinationsrejser

Kombinér forskellige rejsemål og se mere af landet du besøger – transfer er inkluderet i prisen. Se udvalget.

Planlæg et bryllup i udlandet

Ønsker I at blive gift i udlandet, og er I minimum 10 personer, kan I kontakte vores Gruppeafdeling for hjælp til at booke rejsen. Hvis I har planer om at blive viet udenlands, skal I tjekke, hvad der gælder i landet, I vil giftes i.

Book en familierejse

Hoteltips
Sæt guldkant på rejsen med en privat pool eller et eksklusivt hotel med mindst 5-stjerner. Her har vi samlet hoteller, som egner sig perfekt til en bryllupsrejse.

Hoteller med privat pool

Dyk direkte ned i poolen, uden nærmest at skulle forlade hotelværelset. Drop tanken om at skulle lede efter en ledig solstol... du kan jo bare hænge ud på din egen terrasse!

Find dit favorithotel med privat pool

Eksklusive hoteller

Kun det bedste: de mest luksuriøse hoteller på nogle af verdens bedste rejsemål. Her er service i fokus, og alt er udtænkt til mindste detalje.

Eksklusive hoteller

Tips & Inspiration

Læs vores rejsetips for bryllupsrejser.

Bryllupsrejser med børn

For jer som vil have børnene med på bryllupsrejse, så har vi mange fine familiehoteller, der har det lille ekstra, der gør rejsen speciel. Skønne Romana Beach Resort i Kroatien har høj standard samt lejligheder med både havudsigt eller privat pool. Og på luksuriøse Lopesan Baobab Resort på Gran Canaria passer hele familien godt ind.

Hoteller for børnefamilier

Varmeguide

Her kan du se, hvor der er varmt og solrigt på populære rejsemål i alle årets måneder. 

Se vores varmeguide måned for måned

Find jeres bryllupsrejse