Bedømmelse af Kleopatra Dreams Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 296 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
God service
-
Vi fik 4 værelser fordelt i 2 huse, hvilket blev ændret på andendagen da der blev påads

Bekræftet køb : 2019-10-18


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-12


10 ud af 10

+
Som det plejer. Ingen russere
-
Sikkerhed for at der altid er et dansk TV program

Bekræftet køb : 2019-10-11


10 ud af 10

+
Personalet!!! Altid nærværende og imødekommende.
-
Kokkens mad var rigtig god. Desserterne, kagerne, var formidable. MEN kog grøntsagerne mere nænsom hånd

Bekræftet køb : 2019-10-11


8 ud af 10

+
At service var i top.
-
Vi var ikke tilfreds ned fordeling af de to værsle vi fik. da vi har bestilt for et 1/2 Åres siden.

Bekræftet køb : 2019-10-11


9 ud af 10

+
-
Ensformig mad- mere forskel på frokost og aftensmaf

Bekræftet køb : 2019-10-11


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-04


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-03


8 ud af 10

+
Positiv og hjælpsom.personale Tjener samt bartjener top 10 Rengøring i top 10
-
Der er altid tid til forbedring ,svært at se hvad. Har lidt ondt af personalet ,arbejder sindssygt meget dog altid med et smil og service

Bekræftet køb : 2019-10-03


9 ud af 10

+
-
Info på dansk

Bekræftet køb : 2019-09-28


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

82% af gæsterne anbefaler

1013 bedømmelser
Meget godt
 
678
Godt
 
234
Middel
 
76
Mindre godt
 
13
Dårligt
 
12

5 nyeste bedømmelser

27-10-2019

Indlæg af brianstromstad

Ældre og slidt hotel med god beliggenhed

Ved ankomst var det ene af vores værelser ikke klar. Receptionisten forsøgte at sælge os et bedre værelse og få os til at opgradere vores all-inclusive til noget med fri solseng og 3 retters ala carte for en merpris på omkring 100 kr. pr. person. pr. dag. Det takkede vi heldigvis nej til. Vi havde bestilt et værelse til 2 voksne og et barn og et værelse til 2 voksne. Underligt nok vælger de at give det store værelse med 3 senge til de 2 voksne og det lidt mindre værelse til 2 voksne med barn - i det mindre værelse stillede de så sådan en dårlig slå ud seng til barnet. Værelset var slidt, men dog ok. Rengøringen er fin og rengøringspersonalet er flinke. De laver figurer af håndklæderne hvis man ligger lidt drikkepenge. Der er et stort klædeskab, men tåbeligt nok kun til bøjler. Halvdelen af skabet burde de lave med hylder. Tjenerne på hotellet virkede til tider direkte ubehagelige. Eksempelvis oplevede vi at blive viftet væk fordi tjeneren skulle have kaffe til nogle andre gæster, der tydeligvis havde betalt for extra service eller givet gode drikkepenge. Vi blev også bedt om at flytte bord af samme årsag. Hvis du giver gode drikkepenge står de på stilke for dig. Inden vi bookede hotellet havde vi læst anmeldelser af hotellet hvor maden bliver rost som virkelig god og varieret. Dette var absolut ikke vores oplevelse og vi kan slet ikke forstå de gode anmeldelser maden har fået. Maden er smagsløs og direkte kedelig. Stort set det samme hver eneste dag. Kagerne ser lækre ud, men de er nærmest uspiselige, hvilket tydeligt ses på de tallerkner tjenerne bærer ud. Tror det er pulver kager/desserter. Kokken skulle da hellere lave et mindre udvalg af bedre kager. Tyrkiske kager, som kokkene kan finde ud af at lave. Hotellet kan ikke anbefales til børnefamilier. De primære gæster er middelaldrende/ældre og jeg tror mange af gæsterne er gengangere, så noget gør de rigtigt for den aldersgruppe.

 
22-10-2019

Indlæg af Kettingvej

Dejligt hotel for 35+ uden børn

Et hotel som anbefales for 35+ uden børn - I år var der mange flere børn end der plejer hvilket jeg synes er synd for børnene, for hotellet er ikke børnevenligt men mere "voksen-hotel" Vi er kommet igennem flere år og igen i år var vi yderst tilfreds. Super mad og et dejligt personale som har en super god betjening. Hyggelig og dejlig strandbar med fantastisk personale. (Savner dog at man IKKE kan sidde på en stol i strandbaren i sol) Der er ansat en ny asiatisk kvinde som taler norsk - Dejlig sød og meget behjælpelig. Om natten kan der være meget støj fra poolområdet, det ville være dejligt at der skulle være ro på et bestemt kl så man ikke vågner flere gange om natten pga grin og snak fra poolområdet. Dejligt der ikke er russere...:-)

 
17-10-2019

Indlæg af ChristinaB2177 Svendborg, Danmark

Gammelt og slidt

Vi har været afsted en hel familie i en uge. Vi havde bestilt 3 dobbelt værelser men blev "opgraderet" til et værelse og en suite. Så to af os har sovet på sovesofaer hele ugen. De to børnesenge vi havde bestilt, måtte vi rykke for to gange. Og vi måtte selv sætte dem op. De var i øvrigt virkelig ulækre og ødelagt. Sengene var elendige at sove i! Synes hele hotellet virkede enormt slidt og gammelt. Det var mange ting der var i stykker, fx ødelagte gardiner, huller i lagnerne, fuger på badeværelset der var ødelagt, brusedøren var flækket osv osv... Jeg kan ikke anbefale at have små børn med, der er mange timer i løbet af dagen hvor der ikke er mad/snack eller frugt tilgængeligt og der bliver røget alle steder og ingen tager hensyn eller overholder "rygning forbudt" området. Maden er elendig!!! Det er de samme 10 ingredienser blandet sammen på forskellige måder. Det eneste der giver dette hotel stjerner er deres søde medarbejder. De fleste er enormt søde, venlige og hjælpesomme. Jeg vil i sær fremhæve Flora som står for "guest relation" hun var fantastisk.

 
06-10-2019

Indlæg af Dorrit W Søndersø, Danmark

Aldrig mere

Kleopatra Dreams Beach er egentlig et dejlig hotel med en god beliggenhed- men behandlingen gæster på hotellet er langt under standard. Vi havde reserveret frem til den 22. september men søndag den 20. spurgte de os hvorfor vi ikke havde checket ud, vi forklarede så at vi havde reserveret frem til den 22. men manageren sagde at det ikke passede selvom jeg kunne vise det på mine papirer for i hans system stod der kun frem til den 20. og vi blev så sat på gaden og måtte ud og finde 2 overnatninger et andet sted. Desuden overbooker de hotellet så den første nat risikere man at blive placeret på et familieværelse fordi der ikke lige er et ledigt dobbeltværelse før næste dag. Maden er også blevet dårligere, stortset kylling og sammenkogte retter hver dag der ikke smager af noget. Vi har været på hotellet gennem mange år i september måned, men dette var dog sidste gang at vi var her.

 
03-10-2019

Indlæg af HelleHoffmann

Perfect

Kleopatra Dream Beach er et dejligt feriested hvor vi har været 5 gange. Pæne rengjorte værelser, og hele hotellet står pænt og rent. Meget venlige og humørfyldt personale, der er meget behjælpelig. Maden er rigtig god og med god variation af retter. Også Børne venlige retter. Poolen pæn og ren, men dog aldrig brugt den, da vi er til det lækre hav og strand på Kleopatra siden. Her er der også rigtig god service og meget søde og rare personaler til at betjene en. Strand cafe/bar har fået én flot opgradering siden vi sidst var her. Vi havde temp Helt sikkert et anbefalelsesværdigt hotel