Apollo Mondo Family Gold Island

apollo mondo family

Velkommen til Apollo Mondo Family Gold Island, et fuldt familiehotel uden for den charmerende badeby Avsallar i Tyrkiet. Her finder du et poolområde med vandrutsjebaner, en privat, lavvandet strand og All Inclusive, hvor alt fra gözleme til aftensnacks indgår. Som alle vores Family-hoteller kan du også nyde gratis træning, kaffe- og juicebaren Mondo Café og selvfølgelig alle børnenes favoritter - Club Polly & Mino!

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser, front area, for 2 personer. Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 3-5 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Pools
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Apollo Mondo Family Gold Island ligger lidt uden for den hyggelige badeby Avsallar. I Avsallar mødes du af den tyrkiske hverdag med blandt andet onsdagsmarkedet, hvor du kan købe souvenirs som smykker og krydderier. Mod betaling tilbyder hotellet også en bus til populære Alanya for dem, der ønsker at opdage byens berømte seværdigheder.

Stort poolområde med vandrutsjebaner
Poolområdet på Gold Island har udsigt over stranden, og her findes en stor pool, en separat børnepool og en pool med vandrutsjebaner. Den lavvandede, private strand er et perfekt sted til solbadning og svømning for hele familien. Solstole og parasoller tilbydes gratis ved både poolområdet og stranden.

Restauranter og barer
All Inclusive indgår under dit ophold på Apollo Mondo Family Gold Island, og måltiderne serveres i hotellets buffetrestaurant med specielle buffeter til børn. Der er også to à la carte-restauranter beliggende på nabohotellet Apollo Mondo Selected Gold Island, hvor en ugentlig middag indgår i All Inclusive. Apollos egen kaffe- og juicebar Mondo Café serverer ekstra god kaffe, friskpresset juice og lækre kager. Her kan du læse mere om mad og drikke på hotellet.

Club Polly & Mino og svømmeskole
Apollos egen børneklub, Club Polly & Mino, tilbyder et bredt aktivitetsprogram seks dage om ugen. Kloge og sjove Polly & Mino er børnenes favoritter, der dukker lidt op overalt på hotellet. Du kan også overraske børnene ved at booke et besøg på værelset af vores charmerende venner! Her kan du læse mere om Polly & Mino. Du kan også forbedre børnenes svømmefærdigheder på Apollos egen svømmeskole, Swim School by Apollo. Vores instruktører er trænet i henhold til Det Svenske Svømmeforbunds pædagogik og lærer børnene at tage svømmemærker som "Baddaren" og "Simborgar" mærket.

Fitnessrum, holdtræning og spa
Apollo Mondo Family Gold Island tilbyder gratis adgang til fitnessrum samt fire træningspas om dagen med skandinavisktalende instruktører. Ved stranden er der forskellige vandsportsfaciliteter mod betaling. Gangstave samt løbe- og cykelvogne kan lånes mod et depositum på servicekontoret. Ved siden af hotellet er der mange løberuter. Forkæl dig selv med afslapning i form af hamam og skønne behandlinger (mod betaling).

Øvrig information
Gratis wifi på hotelområdet. Døgnåben reception.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.00
 • Sen morgenmad, kl. 10.00-11.00
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
 • Snacks, is og gözleme, kl 12.00-16.30
 • Patisserie, kl. 12.00-17.30
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30. En gang pr. ophold kan middagen nydes på en af a la carte-restauranterne, hvis der er plads (reservation kræves)
 • Natsnacks, kl. 00.00-01.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder hele afrejsedagen, også ved sen afrejse.

Afrejselufthavne-billund-københavn

Apollo Mondo Family Resorts
Apollo Mondo Family Resorts
 • Børneklub og svømmeskole
 • Gratis holdtræning og fitnessfaciliteter
 • Mondo Food & Beverage
 • Gratis WiFi