Los Alisios

  • • Pænt poolområde
  • • Store 2-værelses lejligheder

Los Alisios er et pænt lejlighedshotel beliggende på en bakke i Los Cristianos. Her kan du nyde en rolig beliggenhed med strand og centrum i bekvem gåafstand. Du vælger selv om du vil nyde solen ved den opvarmede pool eller i den friske havluft. Der kører gratis en bus fra hotellet ned til Playa de las Vistas.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,5 km
Til centrum: 600 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Los Alisios har en skøn beliggenhed ovenfor Los Cristianos. Her findes et pænt poolområde, hvor poolen har en lille børnesektion. Poolen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling.

Der er en solterrasse med solstole på hotellet, hvor du kan nyde eftermiddagssolen. Pool-/snackbar med livemusik et par aftener om ugen. Grillaften i poolbaren en aften om ugen.

Buffetrestaurant med udeservering. Tennis mod depositum. Gratis bordtennis og lille fitnessrum med fire maskiner. Billard og massage mod betaling. Wifi på fællesområder mod betaling. Vaskemaskiner mod betaling. Supermarked. Gratis hotelbus to gange om dagen til den fine strand Playa de las Vistas.

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffét mod tillæg.