Fakta om Los Cristianos

Transfer:

Fra lufthavnen Reina Sofia til vores hoteller i Los Cristianos er der ca. 20 minutter med bus. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande:

I Playa de las Americas, Costa Fânabe, Adeje og Los Cristianos samt langs sydkysten findes flere anlagte sandstrande.

Forlystelser:

Playa de las Americas har masser af restauranter, barer, diskoteker og dansesteder. Los Cristianos er lidt mere rolige, men selv her findes restauranter, barer og caféer.

Transport:

Gode lokale busforbindelser på øen. Relativt billigt at køre i taxi. Mulighed for leje af bil og scooter.

Sport:

En bred vifte af sportsmuligheder f.eks. tennis, squash, dykning, ridning, golf, vandski, windsurfing, parasailing m.m.

Værd at vide:

Hvert år i februar/marts afholdes det storslåede karneval i Santa Cruz med optog og masser af fest i gaden. Det er det næststørste karneval i verden, kun overgået af karnevallet i Rio de Janeiro. På samme tidspunkt afholdes karneval i Puerto de la Cruz. Karnevallet kommer som regel til Los Cristianos en til to uger efter, at det slutter i Santa Cruz. Santa Cruz, Los Cristianos og Puerto de la Cruz er mest berørt af festlighederne, men også andre byer, som ikke har eget karneval, har evt. små lokale karnevaller. Der vil være fest og dans i gaderne til sent ud på natten, og musik og natteliv kan virke forstyrrende på visse hoteller. Hvis gader er afspærret, kan vores gæster risikere at skulle gå nogle hundrede meter til/fra hotellet ved bustransfer.