Bedømmelse af VIDAMAR Resorts Madeira

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 424 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,0 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

Helle Britta Meyer,

+
-
Wifi'en i restaurant området

Bekræftet køb : 2020-01-13


7 ud af 10

Torben,
København S

+
Beliggenheden, udsigten, pool og sol området.
-
Wi-fi var ikke god nok til streaming på belastede tidspunkter. Hotellet var måske nok fem stjerner værd, men maden var efter min mening højst til tre stjerner. Morgenmaden var rimelig og heller ikke mere. Vi havde halvpension og maden rundt omkring i restauranterne levede simpelthen ikke op til resten af hotellet. Det eneste sted kvaliteten efter min mening var ok, var i Koi Sushi, men der skulle man betale ret meget ekstra for at få nok mad til at blive mæt. Buffet restauranten bekræftede alle mine fordomme om sådanne steder, ligegyldig og ensformig mad, der ser ud af mere end det smager. Mama Mia lavede nogenlunde halvpensionsmad, men da vi prøvede en pizza hoppede kæden af, den var decideret dårligt lavet med dårlig eller halvbagt bund! Casa De Espatadas lavede tilbehør, som enhver dansk grillbar ville være flov over, kødet og fisken var dog rimelig. Kaffen rundt omkring var generelt ret dårlig, man burde have flere forskellige slags på et femstjernet hotel, for at imødekomme forskellig smag. Endelig var desserterne i bedste fald ligegyldige, vi droppede simpelthen desserten den sidste dag.

Bekræftet køb : 2020-01-13


8 ud af 10

Barbro,
København V.

+
Udsigt
-
Adgang til spa/indendørs pool

Bekræftet køb : 2020-01-06


9 ud af 10

Niels-Christian,
Brøndby

+
Værelse med udsigt.
-

Bekræftet køb : 2019-12-02


8 ud af 10

Poul Børge Svarre,
Helsinge

+
Deres service
-
Vi har nu været der 4 gange over 8 år, og hotellet fremstår nu noget slidt

Bekræftet køb : 2019-11-25


10 ud af 10

Mette Juhl,

+
den meget personlige betjening og den afslappede atmosfære.
-
Intet. Vi har valgt dette hotel igen i år, fordi vi er godt tilfredse.

Bekræftet køb : 2019-11-25


9 ud af 10

Steen birger,

+
roligt hotel
-
bedre orientering om sportsaktiveterne

Bekræftet køb : 2019-11-25


10 ud af 10

ingeborg nygaard,
stenløse

+
-

Bekræftet køb : 2019-11-18


9 ud af 10

Bruno Maimann,
Rødvig Stevns

+
Beligenheden
-
Hotellet levede fuldt op til forventningerne

Bekræftet køb : 2019-11-11


10 ud af 10

Birgitte Ringsing,
Maribo

+
Fantastisk mad. Saltvands pool. Candle light festen.
-

Bekræftet køb : 2019-11-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

91% af gæsterne anbefaler

3462 bedømmelser
Meget godt
 
2114
Godt
 
1035
Middel
 
227
Mindre godt
 
57
Dårligt
 
29

5 nyeste bedømmelser

23-01-2020

Indlæg af supperap

Fint hotel/resort

Det er grundlæggende et rigtig dejligt hotel/resort - og god mad; men det kunne være bedre, så frem pool/badeområde med jacuzzi ikke lugtede så meget af klor - der er dog mindre klorlugt i deres saltvandsbassin udenfor (Infinity pool). Der lugtede meget af klor i indebassinet samt jacuzzi, hvilket er en skam i betragtning af de gode muligheder hotellet byder kunderne. Deres fitnesscenter er godt udstyret, hvor du således kan træne med de fleste maskiner du kender. +god mad +udendørs-pool område. +haveområde over pool. +fitnesscenter +sol fra morgen til aften (fra øst til vest) pool/have område -kraftig klorlugt fra jacuzzi og indendørs pool -ikke rent saltvand i infinity pool (der er desværre også klorlugt her) -dårlig/langsom wifi-forbindelse på værelserne.

 
23-10-2019

Indlæg af MaleneE32 Ejby, Danmark

Fantadtisk

Fantastisk sted, søde mennesker, buffet restaurant med mulighed for valg af 3 andre restauranter. Den portugisiske er ikke et besøg værd. Lækker morgenmad, dejlige udeområder, masser af liggestole, pool og direkte adgang til hav. Dejlige store værelser, kæmpe seng, sofa og stol, badekar. Dejlig altan - alle værelser med udsigt til havet. Stille hotel ingen larm fra gaden.

 
30-01-2019

Indlæg af CykelJan Glostrup, Danmark

God service og godt hotel

Oplevede en super god service på hotellet. Store fine værelser (vælg værelse med havudsigt 5-10 sal) God ide med at kunne vælge flere forskellige restauranter, ellers ville vi været gået død i buffen. Hotellet ligger fint og er stille og roligt men mangler lidt mht indretningen, det er ikke specielt hyggeligt men ellers intet at klage over. Vi havde booket racercykler men Maderia er ikke en cykel ø, vejene er utrolig stejle og dårlige med uopmærksom trafik, så det kan ikke anbefales!!

 
03-11-2018

Indlæg af Jørgen B Bagsværd, Danmark

Sportshotel

Vi er netop kommet hjem fra en uge på Madeira, hvor vi boede på VidaMar Resort Hotel. Det var slået op som et sportshotel hos Apollo rejser, men det var lidt svært at få øje på sporten. Efter en forespørgsel i receptionen fik vi udleveret en ugeplan med de aktiviteter der var på hotellet. Stort og velindrettet motionsrum, men maskiner havde set bedre dage. Bl.a. romaskinerne "hakkede" når man roede. Så udskiftning eller som minimum bedre vedligeholdelse af maskinerne. Holdsal og bike rum. Vi havde halvpension, men udvalget bliver hurtigt ensformigt. De sidste 2 dage spiste vi på en italiensk restaurant, Mama Mia, i forbindelse med hotellet. Der kunne man vælge en 3-retters menu eller få 15 Euro i tilskud til regningen. Super lækker mad og perfekt betjening. Kan varmt anbefales. Det skulle vi have gjort oftere.

 
13-07-2018

Indlæg af metteolsen Køge, Danmark

Resort ophold

Hvis man er til resort ophold, er hotellet godt. Synes dog ikke stedet lever op til de 5 stjerner. Hotel mangler i min verden charme og karakter. Personalet virker travlt, men er dog hjælpsomme når man henvender sig. Der er masser af plads ved poolen, og i haven.