1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Rocamar Lido Resorts

  • • Poolområde blandt klipperne
  • • Gåafstand til hyggelige Caniço de Baixo
  • • Tilkøb All Inclusive

Hotel Roca Mar ligger skønt blandt klipperne i den rolige by Caniço de Baixo ca. 10 km udenfor Funchal. Her kan du bade i havvandspoolen, nyde den smukke panoramaudsigt fra hotellets restaurant samt træne i fitnessrummet. Det er enkelt at tage til Funchal - hotellet har nemlig en gratis bus, der kører til centrum på hverdage.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. 1-værelses lejligheder for 1-3 personer. Suiter for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

beliggenheden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 13 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Rocamar Lido Resorts har en skøn beliggenhed blandt klipperne i byen Caniço de Baixo, hvor der er hyggelige restauranter og en strandpromenade. Hotellets poolområde ligger på en platform blandt klipperne, og her er der en havvandspool og to ferskvandspools. Der er også en stige, der går ned til havet. Solstole og parasoller.

På hotellet findes Restaurant Rocamar - en buffetrestaurant der serverer morgenmad og middag samt en stor terrasse med en smuk panoramaudsigt ud over havet. Ved siden af Hotel Rocamar findes Lee Hamilton Steak House med a la carte-servering. Frokost og snacks serveres på nabohotellet Royal Orchids restaurant. Hotellet har også tre barer, heraf to der åbne om vinteren. Livemusik.

Gratis wifi på hele hotellet. Udendørs parkering. Niveauforskelle og trapper på hotelområdet. Hotellet ligger ca. 18 km fra to forskellige golfbaner. Lille centrum i Caniço de Baixo findes ca. 500 meter fra hotellet. Caniços centrum ligger ca. 2,5 km væk. Funchal ligger ca. 13 km væk, og hotellets gratis bus kører dertil på hverdage (bookes i forvejen i receptionen).


Rocamar Lido Resorts består af tre forskellige dele, Cais de Oliveira, Roca Mar og Royal Orchid. Hotellets gæster kan anvende alle faciliteter. På Royal Orchid findes blandt andet er et hamam, jacuzzi, sauna og en udendørs- og indendørs pool. Gratis træningspas. Massage og kropsbehandlinger mod betaling. Dykning og billard mod betaling.

Måltider

Dobbeltværelser: Morgenmadsbuffet. Suiter og lejligheder: Ingen.
Halvpension eller All Inclusive mod tillæg. Kontakt vores sælgere på 70 13 33 00 hvis du vil købe måltider til jul eller nytår, da der kommer et ekstra tillæg på jule- og nytårsmiddag.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:
-
Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-11.00. Serveres på hotellets restaurant RocaMar
- Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30. Serveres på nabohotellet Royal Orchid
- Kaffe/te, kage, is og snacks, kl. 11.00-18.00. Snacks serveres på nabohotellet Royal Orchid
- Middagsbuffet, kl. 18.00-22.00. Serveres på hotellets restaurant RocaMar
- Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 11.00-24.00

Bemærk at ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder frem til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

På hotellet er der en skat på 5 euro pr. ophold for voksne over 18 år. Skatten betales direkte ved indcheckning på hotellet. Der findes ikke elevator i alle bygninger. Der er trapper ned i havet ved havpoolen.