1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Four Views Oasis

  • • Smukke omgivelser
  • • Rummelige værelser med havudsigt
  • • Afslappet atmosfære

Hotel Four Views Oasis har en skøn beliggenhed, et stenkast fra strandpromenaden i den rolige fiskerby Caniço de Baixo. Når du vil ind til Funchal, tilbyder hotellet gratis bus hertil. På hotellet er der en stor pool, spa og flere restauranter. Ønsker du fred og ro på din ferie, er dette hotellet for dig.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Superior-værelser for 2-4 personer. 1-værelses lejligheder for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

At det helt svarede til vores forverntninger. Dejligt.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 13 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Pool med havvand og separat børnepool. Pool-/snackbar. Skift af strandhåndklæder mod betaling Legeplads. Spa med massage og skønhedsbehandlinger mod betaling. Lille opvarmet indendørspool, hamam og udendørs jacuzzi. Dykning og snorkling mod betaling. Lille fitnessrum. Bordtennis og billard. Gratis wifi på fællesområder.

På restaurant Aquamarina serveres morgenmads- og middagsbuffet. Restaurant Atalaia er en grillrestaurant med à la carte-menu som er åben om aftenen. Udover poolbaren er der også en indendørs bar, Atlantic Bar med daglig underholdning. Roomservice og vaskeservice mod betaling. Butikker. Lille centrum i Caniço de Baixo ca. 500 meter fra hotellet. Funchal ligger ca. 13 km væk. Gratis hotelbus til Funchal mandag-fredag ca. fem gange om dagen.

Måltider

Værelser: Morgenmadsbuffet. Lejligheder: Ingen. Halvpension mod tillæg. Du kan også tilkøbe helpension inklusive drikkevarer mod tillæg. Da indgår morgenmad, frokost og middag samt fri bar kl. 10.00-22.00. Kontakt vores sælgere på 70 13 33 00 hvis du ønsker at tilkøbe måltider under jul og nytår. Der er tillæg for jule- og nytårsmiddag.
Under jule- og nytårsmiddag er nobel påklædning påkrævet.

Værd at vide

På hotellet opkræves en miljøskat på 1 EUR/nat (max 5 nætter) for voksne over 18 år. Skatten afregnes direkte med hotellet.