Four Views Oasis

  • • Rummelige værelser med havudsigt
  • • Afslappet atmosfære

Hotel Four Views Oasis har en skøn beliggenhed, et stenkast fra strandpromenaden i den rolige fiskerby Caniço de Baixo. Når du vil ind til Funchal, tilbyder hotellet gratis bus hertil. På hotellet er der en stor pool, spa og flere restauranter. Ønsker du fred og ro på din ferie, er dette hotellet for dig.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Superior-værelser for 2-4 personer. 1-værelses lejligheder for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Værelset
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 13 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Four Views Oasis tilbyder en god beliggenhed lige ved strandpromenaden i Caniço de Baixo. Hotellet har pool med havvand og separat børnepool. Pool-/snackbar med enkle retter. Spa med massage og skønhedsbehandlinger mod betaling. Opvarmet indendørs pool, hamam og udendørs jacuzzi. Lille, opvarmet indendørs pool og hamam. Massage og skønhedsbehandlinger mod betaling.

På restaurant Aquamarina serveres morgenmads-, frokost- og middagsbuffet. Restaurant Atalaia er en grillrestaurant med à la carte-menu, som er åben om aftenen. Udover poolbaren er der også en indendørs bar, Atlantic Bar, med daglig underholdning.

Hvis du vil udforske Madeira under havoverfladen, tilbydes der dykning og snorkling mod betaling. Lille centrum samt bordtennis og billard. Gratis wifi på fællesområder. Et stenkast fra hotellet er der et lille centrum, Caniço de Baixo. Funchal ligger ca. 13 km væk. Gratis hotelbus til Funchal mandag-lørdag ca. fem gange om dagen.

Måltider

Værelser: Morgenmadsbuffet. Lejligheder: Ingen. Halvpension mod tillæg. Du kan også tilkøbe helpension inklusive drikkevarer mod tillæg. Da indgår morgenmad, frokost og middag samt fri bar kl. 10.00-22.00. Tilkøber du måltider over jul og nytår, er der tillæg for jule- og nytårsmiddag. Under jule- og nytårsmiddag er nobel påklædning påkrævet.

Værd at vide

På hotellet opkræves en miljøskat på 5 EUR pr. ophold for voksne over 18 år. Skatten afregnes direkte med hotellet.