1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Four Views Monumental Lido

  • • God beliggenhed i Lido
  • • Gratis wifi
  • • Stort fitnessrum

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På populære Four Views Monumental Lido bor du midt i det populære Lido-område, som ligger nær havet. Her er en masse at opleve, og dagene på hotellet, kan du roligt nyde ved det store og dejlige poolområde. Her er en moderne restaurant, som serverer lækker international mad.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn. 1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

ja, bortset fra at I ikke have skrevet at der var byggestøj!
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Four Views Monumental Lido er et skønt hotel med god beliggenhed i turistområdet, Lido. Her kan familien slappe af og hygge sig ved det store, dejlige poolområde, hvor der er en opvarmet pool til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool. Solstole og parasoller samt gratis poolhåndklæder.

Restaurant og snackbar. Computer med gratis internetadgang i biblioteket. Gratis wifi på hele hotellet.  Du kan gratis benytte hotellets store fitnesscenter. Gratis billard og bordtennis. Yoga mod betaling. Legerum for børn.

Spa, jacuzzi og sauna mod betaling. Babysitterservice mod betaling. Roomservice. Gratis parkeringskælder. Ca. 500 meter til mindre strand og 1 km til offentlig saltvandspool med badebro mod betaling. Afstand til centrum gælder Lido centrum, som ligger lige ved hotellet. Ca. 3 km til Funchal. Lokaltrafik.

Måltider

Dobbeltværelser: Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.
Lejligheder: Ingen. Morgenmadsbuffet eller halvpension mod tillæg.
Kontakt vores rejsekonsulenter på 70 13 33 00 hvis du ønsker at tilkøbe halvpension under jul og nytår. Der er tillæg for jule- og nytårsmiddag. 

Værd at vide

Dette er et Green Key-mærket hotel. Det betyder at, hotellet aktivt arbejder for at minimere sin påvirkning af miljøet og bidrage til at gøre en forskel på et miljømæssigt og socialt plan.