1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Belmond Reid's Palace

 • • Velegnet til par
 • • Hotel med luksuriøs atmosfære
 • • Et af Europas smukkeste spa

Det historiske luksushotel Belmond Reid's Palace har huset mange prominente gæster gennem tiderne, som Winston Churchill og Stephanie af Monaco. Du mødes af en storslået luksus og en charmerende blanding af gammelt og nyt. Hotellet troner oppe på en klippe med udsigt over Atlanterhavet, og i tropiske haveomgivelser ligger hotellets spa, der er et at de bedste i Europa.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Superior-værelser for 2-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Den fantastisk rolige og værdige betjening alle steder
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Belmond Reid's Palace har Lido-områdets bedste beliggenhed på en klippe med fantastisk udsigt ud over havet. Her er du omgivet af en luksuriøs atmosfære, der syder af historie og en imponerende gæsteliste af berømtheder og kongelige. Gennem tiderne har hotellet gennemgået en varsom renovering og nye faciliteter er kommet til.

Hotellet ligger i en frodig tropisk have med blomster og træer fra hele verden. Poolområde med 3 pools, heraf 2 saltvandspools. Poolen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool samt solstole og parasoller. Poolbar.

På Belmond Reid's Palace er der flere barer og restauranter. På elegante The Dining Room serveres gallamiddag, Ristorante Villa Cipriani er en italiensk restaurant med mageløs udsigt fra terrassen. Her er også Gourmetrestauranten Wiliam samt morgenmadsbuffet-restauranten The Garden Room. På Tea Terrace kan du nyde den verdensberømte Afternoon Tea.

Belmond Reid's Palace har et af Europas fineste spa, hvor du kan nyde den skønne atmosfære og en lang række afslappende behandlinger. Souvenirbutik og bibliotek. Vaskeservice. Spillerum. Gratis stationære computere med internet. For dem der ønsker at være aktiv, er der sportsfaciliteter som tennis og bordtennis. Stort fitnesscenter som er gratis for hotellets gæster. Tæt på butikker, restauranter og barer i Funchal. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag. Halvpension mod tillæg. Når voksne tilkøber halvpension spiser børn for kun 1 kr. Kontakt vores rejsekonsulenter på 70133300, hvis du ønsker at tilkøbe halvpension over jul og nytår. Der er et ekstra tillæg for julemiddag (24/12+25/12).

Altid på vores eksklusive hoteller
 • Klassificering mindst 5 sole
 • Mange tilfredse gæster
 • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
 • Eksklusivt poolområde