Bedømmelse af Nicholas

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,6 ud af 10 baseret på 128 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
7,6 / 10
Rengøring
 
7,6 / 10
Service
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mad og drikke
 
7,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,9 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

Anne,
København

+
Dejligt stort værelse som eneværelse,varmt vand i badet hver dag
-
Bedre rengøring

Bekræftet køb : 2019-09-28


10 ud af 10

Merete,
Gundsømagle

+
Pool området - tæt på strand
-

Bekræftet køb : 2019-09-28


5 ud af 10

Lene,

+
Pool området og loungemiljø var lækkert og meget venligt personale i poolbaren. Alt omkring poolområdet var klart det bedste ved hotellet.
-
Vores stuelejlighed lugtede af mug og ved regnvand, steg kloakvand op på badeværelset. Det ville være en god ide at yde den samme rengøringsservice i alle bygninger tilhørende hotellet. Den ene bygning, hvor vi boede, var rengøringen sporadisk og utilfredsstillende. Skiltning om reception og materiale vedr. Apollo var meget begrænset og ikke tydeligt for besøgende.

Bekræftet køb : 2019-09-21


5 ud af 10

Maja ,
Herlufmagle

+
-
At der er vamt vand så man kan komme i bad

Bekræftet køb : 2019-09-21


8 ud af 10

Michael,

+
Synes hotel var bedre end hvad jeg kunne læse på jeres hjemmeside. Også bedre end hvad mange anmeldelser beskrev.
-

Bekræftet køb : 2019-09-14


7 ud af 10

Malene ,
Vordingborg

+
Beliggenhed. Pænt og rent
-
Happy Hour el. Dagens cocktail ville måske få folk til at lægge flere penge på hotellet. Men det var billigere at gå til byen, så poolområdet var meget tomt.

Bekræftet køb : 2019-08-31


6 ud af 10

Mette,
Kbh.

+
Dejligt poolområde og smuk have.
-
Det ville være rart med et bruseforhæng. Det burde være muligt på forhånd at vælge værelse og evt. betale for at undgå at ende i kælderen. Hvis vi havde vist, at det var der vi skulle bo, havde vi valgt et andet hotel.

Bekræftet køb : 2019-08-24


4 ud af 10

Lisa,
Hvidovre

+
Pænt stort værelse med en flot udsigt over byen og et lille havkik
-
Ønske om lidt information ved tjek ind, om hvor værelset ligger henne, hvor ofte der bliver gjort rent, skiftet håndklæder o.s.v. Det vil være dejligt, at føle sig velkommen. Madrasser bør skiftes fjedrene stak ud.

Bekræftet køb : 2019-08-17


8 ud af 10

Steen,
Roskilde

+
Generelle forhold
-
Bedre madrasser

Bekræftet køb : 2019-08-17


7 ud af 10

Heidi,
København N

+
Udsigten, meget smukke omgivelser, flot pool område, ok rengøring, ofte rene håndklæder, hverdag tømt toilet spand og affald spand i køkkenet. Tæt på strand,
-
Bedre skiltning ved vejen, vi kunne ikke finde hotellet fra busstop 5. Værelset bør være klart ved ankomsten det er ikke ok at man skal sidde og vente efter en lang rejse næsten 1 time når man ankommer, vores kuffter kom meget sent fra lufthavnen. Der var boks på værelset til vores værdier, man vi kunne kun få en nøgle mod betaling, dette er ikke ok. Bruseforhæng vil være rart, så hele baderummet ikke bliver vådt. Dårlige fjeder madrasser, meget skarpt lys sengelamper. spiseplads indenfor mangler. Flere kogeplader en er ikke nok, mere end 1 gryde, det var svært at lave mad. Bredere vedligehold af pool den var helt brun i flere dage under vores ferie og kunne derfor slet ikke bruges hvilke var meget skuffende især for min søn. Jeg fandt aldrig ud af hvem der var ejeren af stedet men den kvinde som var mest ved poolbar/reseption og som renholde pool området var det meste af tiden sur, tvær, opgivende og ligefrem skældte ud og råbte på børnene og voksne der morede sig højlydt. I poolen. Samt hvergang man bad om hjælp så var hun helt opgivende og gav en dårlig samvittighed og lod en vide at hun havde meget at se til og at man måtte forstå at man måtte vent til hun Havde tid. Hun blev også meget sur da vi den sidste morgen vi skulle rejse, og svømmede en stille tur i poolen ved 8.30 tiden, og vi fik besked om at poolen altså slet ikke var åben før kl 9 hvilke vi ikke kunne forstå, da der på vores værelse var opslag om at poolen var åben hver dag fra kl 8 - midnat. Vi opgav at svømme da hun bevidst trak sin have slange hun brugte til at spule området omkring poomen hen over poolen så vi ikke længere kunne svømme. Da i skulle tjekke ud, fik vi også lige med på vejen at vi nu var skyld i at hun nu brændte nogle pandekager på, hun var bare ikke spor service mindet og burde ikke arbejde med den opgivende udstråling, Det var ikke nogle rar sidste oplevelse af hotellet. Heldigvis var resten af personalet på hotellet meget venlige og imødekommende. Stranden trænger til oprydning af affald.

Bekræftet køb : 2019-08-03


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

91% af gæsterne anbefaler

110 bedømmelser
Meget godt
 
61
Godt
 
40
Middel
 
6
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

02-08-2018

Indlæg af portor60 Roskilde, Danmark

Juni 2018

Det hotel er fint velplejet og veldrevet af familieparret. Passende gå afstand til centrum, hvor der mange hyggelige små gader. Der er simpelthen kun positivt at sige om stedet. Det kan varmt anbefales vil gerne tilbage.

 
31-08-2014

Indlæg af Henrik T Frederiksberg, null, Denmark

Hyggeligt sted.

Stedet er et gennemsnitligt sted, men ligger meget centralt i forhold til Skiathos By og Strand. Dejligt lille sted, som bestemt kan anbefales, hvis du ikke stiller for store krav til din ferie. Skiathos er en rigtig dejlig Ø med ro og dejlige strande.

 
30-09-2012

Indlæg af Tommy B

Super hyggelig ferie

Vi havde ikke de store forventninger til stedet, så vi blev positivt overrasket over standarden, ikke at det var luksus, men det var udemærket og nok vigtigere renligt. Det bedste ved hotellet er dog det engelske par som bestyre poolbaren og check-in: Claire og Darryl, de var utrolig hjælpsomme under hele ferien med information, booking, tip og god underholdning. Desuden har de også internet ved poolen som de gerne deler med gæsterne og har en ekstra laptop man kan låne. Thumbs up fra Tommy og Jeanette

 
04-09-2012

Indlæg af JeanetC Svendborg, Danmark

Dejligt sted

Absolut dejligt sted, hyggeligt roligt og rent. Gå afstand til strand og by. Super dejlig poolbar med de mest fantastiske og hjælpsomme mennesker Darrell, Claire og deres veninde Sam som afløste når de holdt fri. Helt sikkert et sted vi ville ønske at vende tilbage til.

 
05-08-2012

Indlæg af Matti J Silkeborg, Danmark

Kan bestemt anbefales!

Vi var i sommeren 2012 seks venner på dette hotel. Det ligger i gå-afstand til byen og levede op til vores forventninger. Køkken og lejlighederne er ikke noget særligt, men sengene udemærket - og vi tilbragte alligevel ikke tid hjemme andet end for at sove og gå i bad. Min anbefaling til dette hotel bygges helt og aldeles på Darrell og Claire som bestyrer pool-baren. De er så søde, sjove og behagelige mennesker. Og helt igennem perfekt service med mad, kolde Mythos-øl og Darrell laver helt fantastiske frappé og milkshakes. Priserne også helt i orden. Vi havde en helt fantastisk ferie på øen.. Kunne sagtens tage derned igen! :)