Nimfi

Hotel Nimfi ligger kun et stenkast fra stranden i Megali Ammos, en kilometer fra Skiathos by. Her bor du i fine dobbeltværelser, mange med en smuk udsigt over havet. Fra hotellet er det tæt på mange af de strande, der har gjort Skiathos til et så populært feriemål.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Hotel Nimfi bor du i komfortable dobbeltværelser og har morgenmadsbuffet inkluderet i prisen. Sæt dig ned i snackbaren og slap af efter en dejlig dag på stranden. Med gratis wifi kan du holde dig opdateret med vejrudsigten, nyhederne og de fleste venner derhjemme med lækre strandbilleder.

På et par minutter når du den fine sandstrand Megali Ammos og en kilometer væk ligger byen Skiathos, som tiltrækker med hyggelige barer, restauranter og gode shoppemuligheder. Fra hotellet er det nemt at komme rundt til de mange fine strande på Skiathos, inden for en kilometer kan du nå både Vassillias-stranden og Skiathos Plakes. Lidt længere væk ligger endnu smukkere strande. Den lokale bus på Skiathos er et godt alternativ til en lejebil for at komme til strandene omkring øen.

Receptionen er åben i dagtimerne, fra tidlig morgen til aften. Trafikken uden for hotellet kan indimellem være intens og opfattes som forstyrrende.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Megali Ammos

Palmyra Studios

Hotel Palmyra Studios ligger på en bakke med udsigt over Megali Ammos og havet. Hotellet har et lille poolområde med,solstole og parasoller. I poolbaren serveres enkle retter. Nær hyggelige Skiathos by med restauranter, caféer og et godt udvalg af butikker.

Nicholas

Hotel Nicholas er et enkelt lejlighedshotel, der ligger i frodige omgivelser og en blomstrende have. På området er der en skøn pool og en poolbar, som serverer enkle retter. Én gang i ugen kan du glæde dig til barbeque aften med græsk tema - der er ikke meget, der slår en grillaften på ferien.

Elias

Elias, der ligger i udkanten af Megali Ammos, er et charmerende lejlighedshotel, som byder på en vidunderlig udsigt over Det Ægæiske Hav fra alle lejligheder. Fra poolområdet kan du se ud over naboøerne og stranden, der kun ligger en kort gåtur nedenfor hotellet. Elias er et af vores Apollo Mondo Local-hoteller og specielt udvalgt for sit lokale touch og mange tilfredse gæster.

Diamanta

Velkommen til Hotel Diamanta, et stenkast fra den skønne strand i Megali Ammos på Skiathos. Her bor du i lyse dobbeltværelser i rolige omgivelser med Skiathos by inden for kort afstand.

KB Ammos

KB Ammos i Megali Ammos er et hotel for voksne over 16 år med dejlige og moderne værelser. Her bor du blot 150 m til stranden og Skiathos by med barer, restauranter og forlystelsesliv er blot en gåtur væk.

Skiathos Avaton

Skiathos Avaton er beliggende nær stranden Megali Ammos på Skiathos. Her kan du nyde skønne dage ved poolen, god italiensk mad eller opleve butikkerne og restauranterne nede ved stranden eller i Skiathos by og havn.

Avaton Suites & Villas

Dejligt hotel med en god beliggenhed kun få minutters gang fra Megali Ammos-stranden på Skiathos. Her bor du i moderne suiter med privat jacuzzi på terrassen. Der er nogle butikker og taverner i nærheden, men for mere liv og forlystelser, især om aftenen, er der ikke langt til Skiathos by.

Thalassa Theros

Thalassa Theros består af to bygninger, Thalassa og Theros, adskilt af en vej. Bo i komfortable værelser kun få minutter fra den populære Megali Ammos-strand og i gåafstand fra Skiathos by, hvor der er mere aktivitet og et bredere udbud af shopping, barer og restauranter.

Fiorella Sea View

Velkommen til hyggelige Fiorella Sea View på Skiathos. Hotellet er bygget i traditionel stil og ligger kun få minutter fra stranden Vasilias. Gå en tur og oplev butikker og restauranter i centrum, der ligger et par kilometer væk, eller nyd sol og afslapning på hotellets terrasse.