1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Galini

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
7,9 / 10
Rengøring
 
8,0 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

,

+
Antallet af værelser, dejligt lille hotel. God stille beliggenhed.
-
En el-kedel på værelset. Det manglede. Bedre stole på altanen.

Bekræftet køb : 2019-07-13


8 ud af 10

Heidi,
Ølstykke

+
God morgenmad og frokost.
-
lidt musik i baren og evt. sport i fjernsyn om aften ved baren. Mulighed for at købe frugt i poolbaren. Irriterende og sløv bartender dame.

Bekræftet køb : 2019-06-29


7 ud af 10

Ljiljana,
Sorø

+
Stille område. Parkeringsplads.
-
Rengøring.

Bekræftet køb : 2019-06-29


10 ud af 10

,

+
Frukodt
-
Inga

Bekræftet køb : 2019-06-29


8 ud af 10

Lotta ,
Staffanstorp

+
Läget till flygplats, Skiathos stad och havet
-
Personalen hade kunnat visa lite mer glädje och entusiasm.

Bekræftet køb : 2019-06-22


8 ud af 10

,

+
Sengen, bruser. Haven og området holdt pænt.
-
Bedre personale. Med smil og mere imødekomme. Personalet kunne man ikke klage over - der var ingen.

Bekræftet køb : 2019-06-22


8 ud af 10

Ellen,
København

+
-
Et mere venligt og synligt personale

Bekræftet køb : 2019-06-22


8 ud af 10

Jette,
Næstved

+
At det var et lille hotel, og at det lå tilbagetrukket fra hovedvej.
-

Bekræftet køb : 2019-06-22


7 ud af 10

Annelise,
Nyborg

+
Sengene
-

Bekræftet køb : 2019-06-22


2 ud af 10

Christina,
Måløv

+
Senge, morgenmad, sød gartner og rengøringspersonale.
-
Synlig ejer/bestyrer, smilende og imødekommende personale. Blev modtaget af en knægt på 15 år. Ingen smil. Ville gerne bytte værelse men fik at vide at det kunne vi ikke. Det stod Apollo for. Skriv i hotelbeskrivelse at værelse med udeplads kan være støjende.Muren holder på lyden. Stole var af metal hvilket larmede meget når folk trak det over gulv/balkon.Utrolig meget larm fra gang, toilet og rør. Når naboen var i bad lød det som om de tog bad hos os. Vi fik/havde et meget dårligt indtryk af hotellet og var ret skuffede.Ikke særlig imødekommende bartender/personale. De så ud som om de ikke gad arbejde der.Vi følte os på intet tidspunkt velkommen på hotellet. Vi havde hørt meget godt om hotellet. Det levede overhovedet ikke op til forventningerne.

Bekræftet køb : 2019-06-15


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

53 bedømmelser
Meget godt
 
17
Godt
 
25
Middel
 
7
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

19-07-2017

Indlæg af Erikf257 Hvidovre, Danmark

Dårlig ledelse på hotellet

Vi havde 4 meget kedelige episoder med lederen/ejeren af hotellet. 1 - Skubbede til vores 6 årige datter Om torsdagen er der græsk aften på hotellet. Min 6 årige datter står og gerne vil have kontakt med bartenderen. Det passer ikke hotel manageren, som hiver hende væk ved at tage kraftigt fat i hendes arm. 2 - Må ikke låne bestik Vi fik oplyst fra rejseselskabet at der var køleskab på værelset, så vi havde mulighed for selv at lave en let frokost, hvilket er godt, idet vores 6 årige datter ofte bliver sulten og er vant til mange små måltider.Vi lånte lidt bestik m.m. af hotellet, når vi var nede og spise morgenmad. Selvom vi pænt selv gik ned med det brugte bestik i køkkenet, viste det sig at være et problem. I stedet for at nævne det pænt for os, valgte hotelledelsen at betragte det som en krigserklæring. Efterfølgende blev vi overvåget under hele morgenmaden af personalet. Meget ubehageligt. 3 - Gæsterne overværede et personalemøde hvor personalet virkelig fik skæld ud Når man bor på et hotel, forventer man ikke at skulle overvære et personale møde, hvor personalet blev skældt ud fra sans til samling, hvor mindst en af medarbejderne græd. Det var også en ubehagelig oplevelse 4 - Blev taget i armen for at tage et billed af et billed på hotellet I restauranten hang et Picasso billede, hvor Picasso havde tegnet dyr uden at løfte blyanten fra papiret. Det kunne min datter godt li, og jeg tog et billede for at min datter kunne øve tegningerne. Det blev hotel manageren provokeret af, han tog mig i armen og med ansigtet helt op til mit blev jeg skældt ud og råbt ad. Han truede endda med, at han ville tilkalde politiet. Så skulle han nok sørge for at jeg kom i problemer. På en ø med 6000 beboere, turde jeg ikke tage chancen for, at han måske kendte politiet. etc. Vi klagede flere gange til rejseselskabet, som havde Hotel Manageren inde til en samtale

 
15-09-2015

Indlæg af Hanne T

skorstensod

var uheldig at få tildelt værelse med balkon tæt på.en skorsten der sendte ubehagelige sod partikler nedover vores balkon,vores tøj måtte til vask og rens, og vi kunne ikke benytte balkonen i 3 dage, hvorefter problemet blev "løst"og altanen spulet ren. synd for ellers var opholdet - hotellet, værelset omgivelserne perfekte

 
08-09-2014

Indlæg af Andersen20 Bjæverskov, Danmark

God beliggenhed

På plussiden er det et pænt og rent hotel. Ok værelser med lille køleskab og hårtørre. God beliggenhed lidt væk fra landevejen. På minussiden: Morgenmaden var på ingen måde god.Alle ugens dage blev der serveret billige kuvertbrød der var opvarmet i ovn, kedelig ost og kødpølse, der var ikke som nogen skriver hjemmelavet syltetøj eller nogen former for frugt. Det største minus var 6 hunde der gik i en lille indhegning på hotellets grund og som gøede højt hele natten til stor gene for alle gæster. Efter flere klager fjernede hotelejeren nogle af hundene, hvilket dog havde ringe effekt.

 
28-08-2014

Indlæg af botter66 Helsinge, Danmark

Dejligt hotel med dejlig beliggenhed.

Har lige boet en uge på Galini som er et dejligt rent og roligt hotel. Personalet er super søde, morgenmaden dejlig specielt brødet er usædvanligt godt i Grækenland. Den Græskeaften var den sjoveste vi har prøvet indtil dato. Vi kan anbefale scooterudlejningen nede på hjørnet, her lejede vi en ATV som var i fin og ok pris.

 
25-05-2014

Indlæg af cannedheat h

Super hyggeligt

Er lige kommet hjem fra en uges ferie på Skiathos.Dette hotel er det hyggeligste hotel jeg har boet på overhovedet.En dejlig afslappende atmosfære præger dagen.Alle er smilende og hjælper dig med at få det bedste ud af din ferie.Og så den dejlige tjener ved poolbaren ,Dimitri han er uforglemmelig.Tusinde tak til alle på Galini