1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Summer Dream

  • • Hyggeligt poolområde
  • • Fine lejligheder
  • • Familievenligt hotel

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Summer Dream er et godt ferievalg til dig, som vil bo i en lejlighed tæt ved stranden. Der er poolområde med separat børnepool samt solstole og parasoller. Der er snackbar ved poolen samt á la carte-restaurant, hvor du kan købe lette retter. På hotelområdet er der mulighed for wifi.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-5 personer eller 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Beliggenheden, det var rent og velholdt, størrelsen/antal lejligheder var passende, der var ikke...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 80 m
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Summer Dream er et pænt lejlighedshotel bestående af 3 bygninger på en sidegade til den dejlige strandpromenade. Pool med separat børnepool samt gratis solstole og parasoller. Ved poolområdet findes snackbar, som serverer enkle retter. Wifi på fællesområder mod betaling. Billard mod betaling. Tv-område med stor fladskærm nær receptionen. Internethjørne i receptionen mod betaling.

Hotellet har et værelse, hvor gæster kan tage et bad og skifte tøj ved hjemrejsen. Ca. 80 m til stranden. Hotellet tilbyder et værelse, hvor gæster med sen hjemrejse kan tage bad og klæde om. Godt udbud af hyggelige restauranter og butikker i området. Ca. 2,5 km til Rethymnon centrum. Bytrafik, som kan virke forstyrrende i nogle lejligheder.

Måltider

Morgenmadsbuffet.

Værd at vide

Receptionen er åben fra morgen til sen aften. Receptionspersonalet arbejder både i receptionen og i poolbaren lige ved siden af. Man kan få hjælp begge steder. Vej skal krydses for at komme til stranden.