Fakta om Rethymnon by

Transfer:
  • Fra Chania lufthavn til det første hotel tager det omkring 1 time og 15 minutter. Hvis transferen går via Almyrida og Kalives, kan det tage op til 3 timer til det første hotel.
  • Fra Heraklion lufthavn til det første hotel tager det omkring 1 time og 15 minutter.
  • Rejseledere fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.
Strande:

I Rethymnon er der en kilometerlang strand, der varierer mellem sand, grovkornet sand og rullesten. Strandservice og vandsportsaktiviteter. På stranden findes flag-system.

Hotellerne, som ligger ved stranden på Kreta, lejer området af kommunen, og derfor bliver der pålagt et ekstra gebyr for solstole og parasoller.

Forlystelser:

På strandpromenaden finder du flere pubber, musikbarer og hyggelige caféer. I centrum findes unikke og livlige bouzoukiklubber. Diskotekerne ligger lige udenfor byen. De barer som ligger i den gamle havn, er populært blandt det yngre publikum.

Transport:

Fra Rethymnon er der gode busforbindelser til Heraklion, Chania og byerne langs den nordlige kystvej samt til Kretas sydkyst. I Rethymnon er der mange taxier samt mulighed for at leje bil, motorcykel, scooter eller cykel. Vi anbefaler at leje en bil og udforske det vestlige Kretas mange seværdigheder og strande på egen hånd.

Sport:

Her finder den aktive et stort udbud af sport. Der er mulighed for windsurfing, dykning, snorkling, fitness-faciliteter, aerobics, vandremuligheder, tennis, ridning og cykling.

Værd at vide:

Tænk på at elektricitet er dyrt på Kreta. Aircondition mod gebyr koster ca. 5-10 euro pr. dag.