Værelsestyper

Dobbeltværelser

Flotte dobbeltværelser med tv med satellitkanaler. Minibar mod betaling. Espressomaskine (kapsler mod betaling). Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle balkoner har havudsigt.
Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelser med delt pool

Flotte dobbeltværelser med telefon, musikkanaler og tv med satellitkanaler. Minibar mod betaling. Espressomaskine (kapsler mod betaling). Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse med delt pool, nogle med havudsigt. Solstole og parasol på terrassen. Få trappetrin op til terrassen.
Antal personer: 2 personer.

Junior-suiter

Rummelige og flotte junior-suiter med havudsigt. Opført i tre variationer: terrasse med direkte adgang til pool, terrasse med delt pool (deles mellem fem suiter) eller balkon. Samtlige har havudsigt. Junior-suiter med direkte adgang til pool har nogle trappetrin op til udepladsen. Junior-suiter med delt pool samt junior-suiter med direkte adgang til pool har solstole og parasoller på udepladsen. Alle junior-suiter har tv med satellitkanaler. Sofa og sofabord samt lille køkkenbord med et par stole. Minibar mod betaling. Espressomaskine (kapsler mod betaling). Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet.
Antal personer: 2 personer.

Junior-suiter superior

Flotte junior-suiter superior med et separat soveværelse og et stort opholdsrum med to sofaer og et lille bord. Tv med satellitkanaler med musikkanaler og telefon. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar mod betaling. Espressomaskine (kapsler mod betaling). Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.
Antal personer: 2 personer.