Fakta om Kolymbari

Transfer:

Effektiv køretid fra Chanias lufthavn til hotellerne i Kolymbari er ca. 1 time og 10 min. Rejsetiden varierer afhængigt af ruten, antal hotelstop og trafikken i området. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande:

Stranden ved Kolymbari strækker sig helt til nabobyen Maleme. Den består hovedsageligt af sand/rullesten. Understrømme forekommer langs med hele kysten ved kraftig vind.

Hotellerne, som ligger ved stranden på Kreta, lejer området af kommunen, og derfor bliver der pålagt et ekstra gebyr for solstole og parasoller.

Forlystelser:

I Kolymbari er nattelivet meget begrænset. Nogle restauranter har levende græsk musik med dans. På hotellet er der en række aktiviteter og underholdning.

Transport:

Der er gode lokalbusforbindelser fra Kolymbari til øvrige byer på Vestkreta. Hvis man ønsker at rejse mod øst, skal man først tage til den store buscentral i Chania by. Langs med hele Chania-kysten findes mange taxier og mulighed for at leje bil, scooter, motorcykel og cykel. Chanias lufthavn ligger på halvøen Akrotiri ca. 14 km fra byen og har ruteflysforbindelse med Athen. Vi anbefaler, at du lejer bil og udforsker Kretas mange seværdigheder og strande på egen hånd.

Værd at vide:

Tænk på at elektricitet er dyrt på Kreta. Aircondition mod betaling koster ca. 7-10 EUR pr. dag. Det varierer dog fra hotel til hotel.