Tropicana

  • • Tæt på stranden
  • • Gratis wifi
  • • Tilkøb morgenmad

Tropicana er et mellemklassehotel beliggende i hjertet af Kato Stalos. Udover at du bor tæt på restauranter og shopping, bor du også lige ved stranden. Den er ligeså elsket af os turister, som af kretenserne selv. I alle lejligheder findes alt det, som du behøver for at holde ferie på egen hånd. Og hvis du ikke vil bade i havet, kan du slappe af ved poolen hjemme på hotellet.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 2-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-3 personer eller 2-4 personer. 2-værelses lejligheder i nedsænket stueplan for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Ingen trapper i stuen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Tropicana er et hyggeligt familieejet lejlighedshotel med rummelige lejligheder i Kato Stalos. Dejligt poolområde med børnesektion. Solstole og parasoller. Hotellet har en restaurant ved stranden med smuk havudsigt, der serverer flere forskellige retter. Måltider kan bestilles til værelset. Gratis wifi på fællesområder. Trapper på hotelområdet.

På stranden er der solstole og parasoller mod betaling. Restauranter, hæveautomat, supermarkeder og busstoppested i bekvem afstand fra hotellet. Gode busforbindelser til Chania by, ca. 7 km. Stærk gennemkørselstrafik samt støj fra trappeopgangen, der kan virke meget forstyrrende i nogle lejligheder.

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet mod tillæg.

Værd at vide

Receptionen har begrænsede åbningstider. Når receptionen ikke er bemandet, kan personalet i hotellets strandbar hjælpe til.