Fakta om Kato Stalos

Transfer:

Effektiv køretid fra Chanias lufthavn til hotellerne i Kato Stalos er ca. 45 min. Rejsetiden varierer afhængigt af ruten, antal hotelstop og trafikken i området. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande:

I Kato Stalos findes en dejlig sandstrand. Ved kraftig vind kan understrømme forekomme langs hele kysten.

Hotellerne, som ligger ved stranden på Kreta, lejer området af kommunen, og derfor bliver der pålagt et ekstra gebyr for solstole og parasoller.

Forlystelser:

Nattelivet er meget stille i både Kato Stalos og Kalamaki. Her findes dog få barer. Det mere hektiske natteliv findes i Platanias eller Chania by.

Transport:

Gode lokalbusforbindelser fra Kato Stalos til øvrige byer på Vestkreta. Hvis man ønsker at tage mod øst, skal man ind til den store buscentral i Chania by. Langs Chanias kyst findes mange taxaer og mulighed for at leje bil, scooter og cykel. Chanias lufthavn ligger på halvøen, Akrotiri, ca. 14 km fra byen og har ruteforbindelse til Athen. Vi anbefaler at leje en bil og udforske Vestkretas mange seværdigheder og strande på egen hånd.

Sport:

Flere muligheder som jetski, paragliding og beachvolley.

Værd at vide:

Tænk på at elektricitet er dyrt på Kreta. Aircondition mod betaling koster ca. 7-10 euro pr. dag. Det varierer dog fra hotel til hotel.